*Venicee*
Fanka BB :)
Madzigaw głowa do góry ! to nie oznacza od razu że coś nie tak !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wrocilam od lekarza ..
nic w brzuszky nie widac. Za tydzien kolejne badanie. Nie wiadomo czy to ciaza wewnatrzmaciczna.![]()
Tp trzymam mooooocno kciuki by bylo wszystko w porządku... z obliczeń wychodzi ze w ktorym tyg jestes?Wrocilam od lekarza ..
nic w brzuszky nie widac. Za tydzien kolejne badanie. Nie wiadomo czy to ciaza wewnatrzmaciczna.![]()
Fazerka może makaron z miesem i sosem ?tu dowolność spora
Mnie ostatnio posmakowała kasza gryczana z warzywami + mięsko...chocbym miesa wcale nie musiała mieć...
Masz rację ulga że mam rozmowę za sobą....
Ktoraś mówiła czy krople do nosa euphorbium compositum S można? raczej tak ,bo to homeopatyczne ....A na ból gardła hasco-sept można i podobne ,fajne też są tabletki isla-casis .A z syropow cebula+cytryna +miód .
Musze wyprobowac bo uwielbiam kasze gryczana, przyprawy klasyczne czy masz jakieś swoje wyszukane do tego dania?Z jakimi się lubi -ja miałam z mieszanką wiosenną hortexu. Najpierw cebulkę w drobno na masełku podsmażasz i jak bedzie już szklista dodajesz warzywka,podsmażasz znowu(można dodać wiecej masła) i potem wsypuję 3 torebki kaszy gryczanej prażonej i podlewasz wodą.Pilnujesz żeby woda zawsze była ,bo inaczej kasza nie bedzie pęcznieć.Wszystko robi się jakieś 30minut.Można też wkroić mięso. I gotowy obiad z jednego garnka .
Idę młodego uśpić.
Super wieściHejka nie nadrobie was bo skrobiecie baardzo dużo. Ja po wizycie pęcherzyk jest, na serducho za szybko no i L4 bo praca psycho-fizyczna bardzo. Termin wychodzi na 22 lipca![]()