Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lila a wiesz już ci będziesz mieć? Z ZUSU do 2 miesięcy od daty wystawienia l4. Ja niestety czekałam 2 miesiące.A ja nadal kasy nie mam z ZUS-u. Porażka. Ostatnia wypłata była 10 stycznia. Na umowie powinnam dostawać 31 każdego miesiąca, ale zawsze dawała szybciej i teraz czekam na kasę z ZUS-u, a tu echo. Mam nadzieję, że ostatniego dnia miesiąca dadzą, tak jak mam na umowie. No chyba powinni dawać tak samo jak na umowie, nie???
Julka, śliczne!!
Iwona, Gwiazda - dzięki, no to rzeczywiście :/
Margerita - dzięki, zapytam o to.
Dżudka - 62, parę na 56.
Przedwczoraj już tak fajnie poczułam, aż się martwiłam, że za dużo, nie jakieś mega kopniaki, ale fajne już, mocne mizianie, wczoraj mało, a dziś to prawie nic jeszcze. Naprawdę już mam dość!! Ja tylko chciałabym ze dwa razy dziennie poczuć, że to naprawdę to!! Buuuuuuuuu![]()
Zus wypłaca niekoniecznie tak jak w umowieA ja nadal kasy nie mam z ZUS-u. Porażka. Ostatnia wypłata była 10 stycznia. Na umowie powinnam dostawać 31 każdego miesiąca, ale zawsze dawała szybciej i teraz czekam na kasę z ZUS-u, a tu echo. Mam nadzieję, że ostatniego dnia miesiąca dadzą, tak jak mam na umowie. No chyba powinni dawać tak samo jak na umowie, nie???
Julka, śliczne!!
Iwona, Gwiazda - dzięki, no to rzeczywiście :/
Margerita - dzięki, zapytam o to.
Dżudka - 62, parę na 56.
Przedwczoraj już tak fajnie poczułam, aż się martwiłam, że za dużo, nie jakieś mega kopniaki, ale fajne już, mocne mizianie, wczoraj mało, a dziś to prawie nic jeszcze. Naprawdę już mam dość!! Ja tylko chciałabym ze dwa razy dziennie poczuć, że to naprawdę to!! Buuuuuuuuu![]()
Cześć mamuśki,
nie wiem czy to jest istotne ale ostatnio słabo się czuje, i dziś znowu zmierzyłam sobie cukier i na czczo miałam 54 a po jedzieniu po godzinie 76, miałam jeszcze zmierzyć po 2 godzinach ale juz było mi tak słabo że muiałam zjeść słodką bułkę. Dodam że śniadanie dziś też miałam na słodko...
Kurcze nie wiem czy lecieć z tym do lekarza i to mało istotne ale mnie ciągle jest słabo, nie mam wogóle apetytu
ale pragnienie mam ogromne.
Nie wiem czy wiecie ale w Reservd są wyprzedaże i jest 50% taniej od ceny na metce.
Kupiłam sobie trochę bluzeczek i cudną koszulę i dla młodej też coś się znalazło. Szkoda że nie znam płci bo bym maluszkowi coś wybrała.
To chyba bardzo niski cukier :-\Cześć mamuśki,
nie wiem czy to jest istotne ale ostatnio słabo się czuje, i dziś znowu zmierzyłam sobie cukier i na czczo miałam 54 a po jedzieniu po godzinie 76, miałam jeszcze zmierzyć po 2 godzinach ale juz było mi tak słabo że muiałam zjeść słodką bułkę. Dodam że śniadanie dziś też miałam na słodko...
Kurcze nie wiem czy lecieć z tym do lekarza i to mało istotne ale mnie ciągle jest słabo, nie mam wogóle apetytu
ale pragnienie mam ogromne.
Nie wiem czy wiecie ale w Reservd są wyprzedaże i jest 50% taniej od ceny na metce.
Kupiłam sobie trochę bluzeczek i cudną koszulę i dla młodej też coś się znalazło. Szkoda że nie znam płci bo bym maluszkowi coś wybrała.