fazerkamm
Fanka BB :)
On od poczatku mowil ze będzie braciszek bo On chce braciszkaJej fazerka jak słodko! To czeka na braciszka!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
On od poczatku mowil ze będzie braciszek bo On chce braciszkaJej fazerka jak słodko! To czeka na braciszka!
Ja uwielbiam dobór słów przez maluszki. Mojej siostry córka ma 3 latka, Wczoraj powiedziała jej, że ma jej dać jeśc bo jest tak głodna że już ją trzynastnica boliIwona chyba najwazniejsze ze juz jestes w domu. Teraz na maxa zwolnij tempo, bedzie dobrze
Ja po pierwszej ciazy przestalam picjakos od tamtej pory mnie nie ciągnie... jedno piwo potrafie pic caly wieczor
Witajcie piatkowo
Juuhhuuu piatunio, moi mezczyzni dwa dni beda w domku
Musze się pochwalic jakiego mam kochanego synka, codziennie mowi cos o dzidzi, przytula się do brzuszka, caluje.. rozmawia z dzidzia.. dzis np jak wychodził do przedszkola to tlumaczyl do brzuszka ze On musi isc.. "musze isc do szkoly, a Ty braciszku zostaniesz z mamusia w domku" ♥
Cudneee...
Milego dnia![]()
Cieszę sie i nie bo dziś w nocy chciałam być znów na oddziale.. Wstałąm do toalety i nie mogłam kroku zrobic. Pokój mi latał jak na karuzeli. Do łazienki doszła trzymając się ścian i na miękkich kolanach. Bałam się czy nie zemdleję..Nie wiem czy to nie efekt leków przepisanych i wolałabym mieć lekarza pod ręką. Nawet nie mam ciśnieniomierza w domu..Iwona chyba najwazniejsze ze juz jestes w domu. Teraz na maxa zwolnij tempo, bedzie dobrze
Ja po pierwszej ciazy przestalam picjakos od tamtej pory mnie nie ciągnie... jedno piwo potrafie pic caly wieczor
Witajcie piatkowo
Juuhhuuu piatunio, moi mezczyzni dwa dni beda w domku
Musze się pochwalic jakiego mam kochanego synka, codziennie mowi cos o dzidzi, przytula się do brzuszka, caluje.. rozmawia z dzidzia.. dzis np jak wychodził do przedszkola to tlumaczyl do brzuszka ze On musi isc.. "musze isc do szkoly, a Ty braciszku zostaniesz z mamusia w domku" ♥
Cudneee...
Milego dnia![]()