agnesdem
Fanka BB :)
Ufff to mnie uspokoiłas...będę spać spokojnie dziekiii bo jak zjadlam to się zastanowilam czy ja wogole.moge hehAgnes ja makrelkę jem. Sama tez robię z niej pastę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ufff to mnie uspokoiłas...będę spać spokojnie dziekiii bo jak zjadlam to się zastanowilam czy ja wogole.moge hehAgnes ja makrelkę jem. Sama tez robię z niej pastę.
Ooo jaka sałatkę zrobiłaś????
Zazdroszczę Wam tych zakupów zarówno obecnych jak do przyszłych. Syn 19 miesięcy w brzuchu drugi syn więc mlodziak większość otrzyma w spadku bo bracie. Czeka mnie tylko zakup lozeczka dla starszaka i mega problem bo nie mam go gdzie wstawić
Sałatę zawsze chociaż przeplucze a jemu jej bardzo dużo.
Nie mam a czym chodzić. Legginsy normalne mnie uciskają. Spodnie ciążowe po Danielu zaginely. Ehh czas się wybrać na zakupy - tylko dokąd
Za mna ona czasami tak chodzi, że postanowiłam sobie nie odmawiać, ale biore w sklepiku gdzie wiem,że mi nie wcisną nic nieświeżegoUfff to mnie uspokoiłas...będę spać spokojnie dziekiii bo jak zjadlam to się zastanowilam czy ja wogole.moge heh
Sałatka pod mój gustWrzucam sałatę i rukolę, pomidorki koktajlowe, 2 kawałeczki pomidorów suszonych (najlepsze są w Biedronce, w oleju), odrobinę serka feta (lubię ten w koszyczku), griluję kilka plastrów cukinii, uprażony słonecznik, 1/3 awokado, oliwa, sos balsamico. Mmmmmniaaaaam!!!!!!!! Uwielbiam ;-)
A makrelę możesz jeść, staram się ją jeść raz w tygodniu, bo jest bardzo zdrowa :-)
Oj znam to - dla drugiej córci nic nie kupiłam..... Legginsy kupiłam ciążowe - są super!! Na allegro
Mniam ale przepis superrr tez.tak zrobię sobie któregoś dnia ja też bardzo lubię tą fete w koszyczku bardzo praktyczne wygodne...super...dobrze ze ta makrele mogę jeac bo ja bardzo lubię jak dobrze ze jesteście tu od razu czuje się wsparcie :-)Wrzucam sałatę i rukolę, pomidorki koktajlowe, 2 kawałeczki pomidorów suszonych (najlepsze są w Biedronce, w oleju), odrobinę serka feta (lubię ten w koszyczku), griluję kilka plastrów cukinii, uprażony słonecznik, 1/3 awokado, oliwa, sos balsamico. Mmmmmniaaaaam!!!!!!!! Uwielbiam ;-)
A makrelę możesz jeść, staram się ją jeść raz w tygodniu, bo jest bardzo zdrowa :-)
Oj znam to - dla drugiej córci nic nie kupiłam..... Legginsy kupiłam ciążowe - są super!! Na allegro
Już mam tylko poskładać trzeba. Wrócisz do Polski to powoli zaczniesz kompletowac wyprawke.Kiedy zamierzacie kupić łóżeczko itd ?ja nic nie mam,nic nie przygotowane,ehhhhhh!