dariazgr
Fanka BB :)
ja mam juz mokry kaszel a tu w aptece nie chca mi zadnego syropu w ciazy sprzedac wiec ratuje sie domowymi sposobamiDaria mi na suchy męczący kaszel pomógł syrop stodal
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam juz mokry kaszel a tu w aptece nie chca mi zadnego syropu w ciazy sprzedac wiec ratuje sie domowymi sposobamiDaria mi na suchy męczący kaszel pomógł syrop stodal
Halls'y?ja mam juz mokry kaszel a tu w aptece nie chca mi zadnego syropu w ciazy sprzedac wiec ratuje sie domowymi sposobami![]()
ja mam juz mokry kaszel a tu w aptece nie chca mi zadnego syropu w ciazy sprzedac wiec ratuje sie domowymi sposobami![]()
Dzięki Iwonka, spróbuje tego Lovela.
Przy pieluszkach i chusteczkach moj Maz sie upiera ze musza byc Pampers ale faktycznie wszystko sie okaże jak sie Mały urodzi :-)
Jej juz tak sie nie moge doczekać aż sie urodzi a tu jeszcze połowa
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
wszystkie się o to martwimy, taki urokO faktycznie :-) świeże owocki i warzywa w sam raz :-)
Mam nadzieje ze szybko i szcześliwie zleci 2 połowa ciazy a przede wszystkim ze Dzidzia zdrowa bo o to sie najbardziej martwię ;-(
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app