Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też miałam kiedyś nerwice i nie mogłam wtedy oddychać. Ale rzucilam robote i już jest lepiejNedi jak nie odpuści ti się zastanowię. tylko to już nie jest taki sobie zwykle stres codziennego dnia tylko trochę bardziej zaawansowane i skomplikowane
no wlasnie widzialam w sklepie ze na lozeczku lezy dopasowany przewijak tzn taka jakby deska na to kladziesz ten przeijak i juz..a jak juz skonczysz to mozesz taka deske-przewijak sciagnac i polozyc gdzies chyba ze ci nie przeszkadza jak tak lezy na lozku to ok...fajna jest to sprawa bo wtedy nie kladziesz przewijaka na komodzie i tym sposobem na komodzie mozesz poustawiac rozne inne rzeczy kosmetyki lampka...jakies pudełeczka...misie...dziewczyny a te przewijaki sie jakos montuje na lozeczku?maja jakies zaczepy?
Ja leczę nerwicę lękową. Lekarka miesiąc przed porodem chce odstawić leki bo chcę karmić piersią. Niby można brać leki i karmić bo są one bezpieczne ale powiedziała że ona by nie brała. Albo karmić sztucznie. Jestem w kropce [emoji19] bardzo chcę karmić naturalnie nie trując dziecka. Nie wiem czy sobie poradzę bez leków [emoji22]Ja tez mam nerwicę, zaczynało się kiedyś od tego ze było mi duszno, buła w gardle itp i drętwienie, a teraz i przez ostatni dłuższy czas to poorostu słabo mi jak nie jestem w obrębie gdzie czuje się bezpiecznie czyli no w pobliżu domu, samochodu itp tzn tak żebym mogła jak mi się zrobi słabo to wrócić... Oczywiście nigdy nie zemdlalam