reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

jak Wam wogole minal weekend? Mnie oczywiscie nie wiem mozeeee cos rozklada bo gardlo mnie troszke pobolewa i takie dreszcze mam ale spokojnie dam radeeeee juz cytryna,cebula czosnek szalwia poszlo wszystko w ruch wiec moze nie bedzie zle:) Ogolnie weekend mi minal okkkkk maz mi robil koktajle szpinakowo owocowe jejkuuuu jakie dobreeeee dzis mi zrobil do pracy salatke z burakiem rukala roszponka jakiem...no szokkkk:)

Juz niebawem swieta ciekawe jaka bedzie pogoda ale poki co z tego co sprawdzalam bedzie zimno przynajmniej na dolnym slasku:( ahh szkodaaaaa:(

Co do porysowanej patelni hihi no zdarzyć sie może każdemu dziewczyny nie ma sie coś złościć...niech kupi nowa i juz...

Dziewczyny a co z BECIKOWYM? Cos mi sie obilo o uszy ze nie kazda z nas dostanie...porażka!!!!!!!!!!

Oczywiscie trzymam kciuki dla tych ktore maja dzis wizyty:) no i dla chorych mam albo dzieci zycze zdrowka zdrowka zdrowkaaaaaaaaaa

reklama
ale mi sie dobrze dzis spalo...nie wiem czy to dlatego ze hmm chyba zasnelam dosc szybko czy dlatego ze slonce swieci nie wiemmmm ale czuje sie mega wyspana wypoczeta naladowana pozytywna energia mimo ze gardlo mnie pobolewa..i katar meczy..ale ogolnie jest superrrrrrrr:)

przed ślubem nie będę w ogóle spać
Też tak myślałam, ale tyle jeszcze na ostatni dzień było rzeczy do ogarnięcia, że padliśmy po prostu jak dzieci :) lepsze było, gdy dziadek męża zadzwonił o 5tej rano w dzień ślubu z życzeniami i pytaniem "Dlaczego Ty jeszcze śpisz w takim ważnym dniu?" ;) no i wtedy już spania nie było...
Oddzwon do niego i nakrzycz ze porysowal Ci patelnie
Dobre! :D:D

Agrafka trzymam kciuki ;) Ja po prostu mam coś z zebrami a nie wiadomo czy to jie wątroba i dlatego lekarz kazał zrobic zsblepiej wykryć odrazu niż potem ;) a mnie coś rozkłada mam straszny kaszel i gardło boli .

Julka spokojnie ze ślubem ;) dasz rade ja za spałam do fryzjera ;) i mnie szukali hahah ;)

Agrafka a co do męża spokojnie oni wszyscy mają tak z autami ;)

Aaa i dziś nam (mam nadzieję) przyjdzie gościu zmontować szafę. Chcemy w komodzie zrobić miejsce na ciuszki dla Maluszka :) nie mogę się doczekać, aż w końcu ogarniemy to wszystko... Mykam na jakieś zakupy. Dziś mam ochotę na zupę szpinakową i chyba to własnie ugotuję :D
A co u was dziś?

Julka, ja byłam w 5 tygodniu jak brałam ślub ;) Nikt poza mężem i moją mamą nie wiedział. Nie stresowałam się, tylko po nie mogłam spać i jak wracaliśmy to byłam mega zmęczona. Nie ma się co spinać, trzeba wrzucić na luz i już:)

Lizzy, no my też czekamy na meble jak na zbawienie, bo wszystko w workach i kartonach,a tak bym miała zajęcie i poprała ciuszki, poprasowała.... podobno do świąt ma się wyrobić, zobaczymy. Najwyżej będzie bałagan ;) Gości nie mam, więc się nie stresuje.

Witam Nowotygodniowo:)
I od razu mam pytanko. Dziewczyny czy pamiętacie swoje początki brania euthyroxu? Lekarz mi "obiecywał" że to tez wpłynie na energię w sposób pozytywny, ale, że będzie mi wystarczało 4-5h snu to nie uprzedził :) efekt taki że już trzecia noc jak budzę się o 3 i jestem mega wyspana i sobie pokutuje po domku. I to nie jest tak,że później potrzebuje odespać. NOrmalnie jakbym spała szybciej:)

reklama
Ja byłam w 7 miesiącu i miałam gorset i też niewiele było widać fakt ze mało wtedy przytyłam. Oczywiście wszyscy wiedzieli że jestem w ciąży.

Do góry