jak Wam wogole minal weekend? Mnie oczywiscie nie wiem mozeeee cos rozklada bo gardlo mnie troszke pobolewa i takie dreszcze mam ale spokojnie dam radeeeee juz cytryna,cebula czosnek szalwia poszlo wszystko w ruch wiec moze nie bedzie zle
Ogolnie weekend mi minal okkkkk maz mi robil koktajle szpinakowo owocowe jejkuuuu jakie dobreeeee dzis mi zrobil do pracy salatke z burakiem rukala roszponka jakiem...no szokkkk
Juz niebawem swieta ciekawe jaka bedzie pogoda ale poki co z tego co sprawdzalam bedzie zimno przynajmniej na dolnym slasku
ahh szkodaaaaa
Co do porysowanej patelni hihi no zdarzyć sie może każdemu dziewczyny nie ma sie coś złościć...niech kupi nowa i juz...
Dziewczyny a co z BECIKOWYM? Cos mi sie obilo o uszy ze nie kazda z nas dostanie...porażka!!!!!!!!!!
Oczywiscie trzymam kciuki dla tych ktore maja dzis wizyty
no i dla chorych mam albo dzieci zycze zdrowka zdrowka zdrowkaaaaaaaaaa
Juz niebawem swieta ciekawe jaka bedzie pogoda ale poki co z tego co sprawdzalam bedzie zimno przynajmniej na dolnym slasku
Co do porysowanej patelni hihi no zdarzyć sie może każdemu dziewczyny nie ma sie coś złościć...niech kupi nowa i juz...
Dziewczyny a co z BECIKOWYM? Cos mi sie obilo o uszy ze nie kazda z nas dostanie...porażka!!!!!!!!!!
Oczywiscie trzymam kciuki dla tych ktore maja dzis wizyty