Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Twój mąż to świnia. Przykro mi. A kilogramy zejdą. Nie wiem czy wczesniej niż trzy miesiące po porodzie ktoś myśli o ćwiczeniach. Mi po Martynce zostały 4 kg ale nie cwiczylam wogóleKaya <3 ładnie!
Dziewczyny..pytanie z innej beczki (teraz ja) jak to jest z tymi kilogramami po ciąży? Naczytałam się, że nie można przez 3 mies po ciąży ćwiczyć, że brzuchol może być duży jakiś czas...jak to jest???
Mój mąż chodzi za mną i non stop mi mówi, że jestem ogromnym, dużym chomikiem! ja do niego na to "czy widziałeś chudą babę w ciąży" on na to, że tak. Czuję się jakbym była jakaś brzydkarozstępy wyjdą pewnie lada dzień.
Nie chciałam być niegrzeczna. Ale jakby mój mnie tak nazwał i coś insynuował to gorzej bym go nazwała.Needi, Ty to jestes bezpośrednia![]()
Twój mąż to świnia. Przykro mi. A kilogramy zejdą. Nie wiem czy wczesniej niż trzy miesiące po porodzie ktoś myśli o ćwiczeniach. Mi po Martynce zostały 4 kg ale nie cwiczylam wogóle
zabiłabym faceta jakby komentował mój przyrost w ciążyKaya <3 ładnie!
Dziewczyny..pytanie z innej beczki (teraz ja) jak to jest z tymi kilogramami po ciąży? Naczytałam się, że nie można przez 3 mies po ciąży ćwiczyć, że brzuchol może być duży jakiś czas...jak to jest???
Mój mąż chodzi za mną i non stop mi mówi, że jestem ogromnym, dużym chomikiem! ja do niego na to "czy widziałeś chudą babę w ciąży" on na to, że tak. Czuję się jakbym była jakaś brzydkarozstępy wyjdą pewnie lada dzień.
Yyyyy, ok nie chcesz karmić czy nie możesz?aż tak zły nie jest, ale mam nadzieję że szybko zrzucę nadmiar i to nie chodzi o niego tylko o mnie
3 miesiące to pewnie minimum czasu, ale ja nie chcę karmić piersią (nie chcę się rozwijać w tym temacie) i myślę, że jak sytuacja z dzidzią się unormuje to jakoś znajdę czas na basen czy cośnie wiem czy będzie mi się chciało
![]()