Ja teżIwona ja za wszystkie badania płace wiec on zleca tylko te podstawowe a jak cos chce dodatkowo to robie. A ja się nie moge doczekac porodu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja teżIwona ja za wszystkie badania płace wiec on zleca tylko te podstawowe a jak cos chce dodatkowo to robie. A ja się nie moge doczekac porodu![]()
woww 20 min trwał poród?NO TO SUPERRR!!!!!każdej życzę takiego porodu i sobie tezDokładnie takbiegu rzeki nie zawrócisz. Chociaż ja jestem jakoś spokojna, ale co ja wiem o porodach
rodziłam po 20 minut dwukrotnie. Jedynie o co teraz się boje to, w związku ze zmianą pracy przez męża, o to czy on zdąży być, bo już powiedziałam, że inaczej nie rodze i już
![]()
Trzymamy:0 a pomyśl, że sa kobiety które celowo wybierają cesarkę by się przed sn uchronićA ja się dziewczyny boje ze wcześniej urodzeTrzymajcie kciuki żebym do 09.07 wytrzymała wcześniej nie mogę
a i strasznie boje się cc ; (
Trzymamy:0 a pomyśl, że sa kobiety które celowo wybierają cesarkę by się przed sn uchronić![]()
yhmwoww 20 min trwał poród?NO TO SUPERRR!!!!!każdej życzę takiego porodu i sobie tez![]()
Jak to ci nogę popchnęła?yhmjak poczułam skurcze to juz miały 3 minuty, innych nie czułam wcześniej. Dojechałam, wlazłam na łózko (aaa celowo z windy nie skorzystałam do sali
), 20 minut parcia i już
Z drugą córką wody ze mnei chlusnęły w domu. Dojechałam na porodówkę, trafiłam na super lekarza który nie chciał mnie przetrzymywac- 5 minut oxytocyny (bólu nagłego i szybkiego po niej to najgorszemu wrogowi nie życzę) 20 minut i już
Jedynie co źle wspominam to akurat zmianę dostała inna lekarka i taki pchnęła nogę, że miałam lewą wybitą z panewki i dotąd czasami odczuwam to przy zmianie pogody
Ja nie pamiętam czy się kochałam pod koniec ale jak już to z prezerwatyw ą chyba bo się bałamA właśnie mam pytanie jak juz Iwona zaczęłas jak myślicie ile wcześniej się nie kochać żeby szybko nie urodzić?