reklama

Lipiec 2016

reklama
Dzisiaj glukoza, masakra, od 9 siedzę w laboratorium na głodzie, czekam jak na zbawienie na ostatnie pobranie bo głodna jestem jak wilk! Zjadłabym konia z kopytami [emoji85]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Czy jesteście w stanie doradzić mi jakie rozmiary ciuszków kupować?
W sobotę będę na prenatalnym to myśle ze dowiem sie jaki młody jest duży. Chciałabym teraz kupić jakieś ubranka bo coraz ciężej mi sie poruszać z powodu bólu kręgosłupa, skorzystałam z body tapingu troche pomogło ale niewiele

Witajcie:) w ten piękny dzionek:) Uwielbiam taka pogodę:)

Troszkę mnie tu nie było wiec nie wiem czy uda mi się Was nadrobić...ale zaraz się biorę do czytania:)

Milego dzionka oczywiście wszystkim Mamusiom życzę:)

Czy jesteście w stanie doradzić mi jakie rozmiary ciuszków kupować?
W sobotę będę na prenatalnym to myśle ze dowiem sie jaki młody jest duży. Chciałabym teraz kupić jakieś ubranka bo coraz ciężej mi sie poruszać z powodu bólu kręgosłupa, skorzystałam z body tapingu troche pomogło ale niewiele

Wiesz co ja wiekszosc kupuje 62-porownywalam w sklepie i powiem ci ze az tak wielkiejjjjjj ogromnej roznicy nie ma..wiadomo kupie pare ciusszko(body z krotkim i dlugim rekawkiem 56) ale wiekszosc stawiam na 62. Malestwo rosnie dosc szybko...na pewno jeszcze cos od kogos dostaniesz..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry