Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam się piątkowo
Jutro moja córcia kończy 3 latka i urządzamy jej małe przyjęcie.Więc już dziś zaczynam sprzatanie a wieczorem zrobię sałatkę. Córka nie może się jutra doczekać a i ja się cieszę jak dziecko.
![]()
Ja myślałam że Ty o sobie mówisz że pracowity weekend a na końcu czytam że mąż się ucieszy jak się dowie że ma tyle roboty[emoji23]Asia28BK faktycznie mile zaskoczenie
Paula_dabro ja pije czasami takie piwko bezalkoholowe, w pierwszej ciazy tez pilam i jak karmilam pilam (piwo, drozdze piwne wzmagaja pokarm)
Julita1212 odpoczywaj jak najwiecej.. ja tez zwolnilam tempo.. jak cos robie to naprawde w zolwim tempie
Iwonaimaja zdrowia!
Agula2016 ja tez mam budyn w glowie!! Masakra jakas! Tez rzadko wsiadam do samochodu bo sie zwyczajnie boje ze glupote jakas zrobie..
Witajcie piatusiowo![]()
U mnie zapowiada się pracowity weekend.. trzeba porzadnie wyczyscic werande z afrykańskiego piachu i posciagac, poprac dywany i schowac bo juz za cieplo na nie, ale maz będzie zadowolony jak mu powiem ile roboty go czeka[emoji14]
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
jeszcze nie wiadomo, za tydzień ma wizytę u ortopedy i więcej sie dowiemy, szczęście ludzie o nas nie zapomnieli, wczoraj drzwi się nie zamykały, przyjechał prezes jego klubu i własnie mamy załatwioną przez niego wizytę u podobno najlepszego ortopedy w naszym rejonieIwona współczuję ale dacie radegłową do góry ; ( a jakie długie l4 będzie miał mąż ?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
ja mam dodatkowe grupowe, on nie, kiedyś mielismy te dodatkowe ale zrezygnowaliśmy, mimo wszystko muszę się dowiedzieć czy ZUS nie zapłaci odszkodowania w ramach zwykłych składekIwona, trzymaj się, silna babka jesteś!!! A nie macie dodatkowego ubezpieczenia? Taka operacja na pewno kwalifikowałaby się na odszkodowanie. Ściskam!
jeszcze nie złożyłam, jadę w poniedziałekNo faktycznie lipa i raczej nie liczyłabym na nic "ekstra" ze strony pracodawcy.... A ZUS bedzie płacił od 34 dnia zwolnienia. Średnia płaca z ostatnich 3 miesięcy. Dobrze, że chociaż to 500+ wpadnie. Złożyłaś wniosek??
Blizna mnie nie boli, a minęło 5 lat.
8 lat temu zaczynała chyba wchodzic ta suplementacja z wit. K. Ale obie moje dziewczyny nie mogły jej brać, fatalnie reagowały. A z wit. D masz rację - każdy z nas powinien ją brać od listopada do kwietnia.
Fazer - kurczaka posoliłam, popieprzyłam, dałam ciut przyprawy Gyros. Usmażyłam na łyżce oleju, chwilę, bo to małe kawałki. Zdjęłam na miseczkę. Warzywa: pieczarki podsmażyłam na maśle. Zdjęłam z miskę. Cebula (pokrojona w pióra), po chwili dodałam czosnek, zdjęłam z patelni. Cały czas mam tę wodę z pieczarek i trochę masła. Wrzuciłam paprykę i cukinię - były na patelni może 5 minut. Zmieszałam wszystkie warzywa, podgrzałam. Na drugiej patelni podgrzałąm kurczaka i te patelnie wjechały na stół. Miałam sos czosnkowy i ketchup, plus zielona sałatę. Gotowe tortille pogrzałąm w mikrofali - ok 1 minuta. Każdy sobie robił tak jak chciał, decydował ile czego dołoży. Mało pracy, smaczne, plus dziewczyny miały poczucie, że same decydowały co będą jeść ;-)
za mną w tej ciąży nic tak nie chodzi jak piwko, ale już to chyba pisałamDziewczyny a co myślicie o wypiciu piwka niby bez alkoholu ale doczytałam sie ze moze byc 0,5% alko. Mam ogromna ochotę na takie piwerko z sokiem ale sama nie wiem....
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app