iwonaimaja
Fanka BB :)
Ja w poprzedniej ciąży dostałam te rzeczy z bebiprogram teraz nic nie wysłali
U mnie do planowanej cc zostało 79dni [emoji54]
U mnie do planowanej cc zostało 79dni [emoji54]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
superr..na pewno sie przydaTakmyślałam, że to jakieś naciąganie, ale dostałam to raczej prawda i wysyłają
pokazuję foty
Paula- ja na wagę już nie wchodzę +13kg a mamy kwiecień :/ nie mam pojęcia od czego, nie wierzę że jedzenie na to wpływa, bo nie jem dziwnych rzeczy. Co do zakupów to też jeszcze mam trochęniby drobnica a kasy jak lodu.
O kurde, jeszcze więcej? Mąż się ze mnie śmieje, że nie nadąża wyrzucać butelek za mnąSposobów na pchnięcie chyba nie ma ale wiem że paradoksalnie należy pić dużo wody.
wowwww az tyle wodyyy superrr powinno sie pic duzo w ciazy za mna chodzi maz i przypomina wodaaa wodaaaa pilas wode...staram sie o tym pamietac ale czasem zapominamO kurde, jeszcze więcej? Mąż się ze mnie śmieje, że nie nadąża wyrzucać butelek za mnąJa tak 1,5-2 butelki wody dziennie wypijam... Może za dużo?
My w czwartek na większe wózkowo-fotelikowe zakupy. Może łóżeczko, zobaczymyJutro sama wychodzę na ciuszki
bo ja to lubię obejrzeć, pomyśleć, wybrać, a zakupy z moim mężem to wejść, zobaczyć, ładne-kupić, nieładne-odłożyć i zapomnieć
A dziś na obiadek gołąbki, uwielbiam! Wczoraj już mieliśmy i się objadłam, a mały jak fikał po gołąbkachA dzisiaj będą jeszcze lepsze. Jutro to by całkiem super były, ale niestety nie zostaną
Wózek praktycznie od początku chcieliśmy nowy. To nasze pierwsze dziecko i gdzieś tam w przyszłości, raczej bliższej niż dalekiej planujemy drugie, więc kupić używany teraz i później to lepiej nowy dla pierwszego. Ludzie też różnie dbają. Jeden zadba i sprzeda jak nowy, inny niszczy, niestety.
Ja sobie robię w dzbanku, z cytryną i miętąwowwww az tyle wodyyy superrr powinno sie pic duzo w ciazy za mna chodzi maz i przypomina wodaaa wodaaaa pilas wode...staram sie o tym pamietac ale czasem zapominam![]()
Bardzo Ci współczuję [emoji17]Witam poniedziałkowo.
U mnie bez zmian, musiałam jechać na badania i wróciłam z płaczem, chodzenie sprawia mi taki ból, że wyję
Pogoda piękna a mnie czeka siedzenie w domu. Mam nadzieję, że to przejdzie, bo jak nie .....
Mi do porodu zostało 82 dni, do donoszonej 68, muszę wytrzymac.