Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
trzymam :*Witam Was po krótkiej przerwie.
Miałam taki nawrót depresji, że strach, ale minęło, dzięki mężowi <3
Przepraszam, że dziś tylko o sobie.....
Byliśmy wczoraj na pierwszych zajęciach w szkole rodzenia i nie żałuję, że się zdecydowaliśmy. Fajnie babka prowadzi, wiele rzeczy sobie przypominam, dla męża to nowości, też bardzo zadowolony. Dziś idziemy na ćwiczenia...
Zapisałam się na rehabilitację, bo kręgosłup mam jak starsza babcia i nie wytrzymam dwa miesiące.
Jutro rano mam trzecie badanie prenatalne, cykam się jak cholera, trzymajcie kciuki!!!
jak z córką byłam na wycięciu migdałków to ordynator nam mówił że na czczo to 12h i ja tak się już tego trzymampaula_dabro, Asia28BK - super ubranka!!
Mam pytanie do dziewczyn po badaniu krzywej cukrowej. Kiedy ostatni raz moge zjesc wieczorem przed badaniem? Lekarka mi tylko kazała byc na czczo i nic wiecej nie powiedziala.
Jutro o 8:30 mam sie zgłosic na badanie![]()
Witam Was po krótkiej przerwie.
Miałam taki nawrót depresji, że strach, ale minęło, dzięki mężowi <3
Przepraszam, że dziś tylko o sobie.....
Byliśmy wczoraj na pierwszych zajęciach w szkole rodzenia i nie żałuję, że się zdecydowaliśmy. Fajnie babka prowadzi, wiele rzeczy sobie przypominam, dla męża to nowości, też bardzo zadowolony. Dziś idziemy na ćwiczenia...
Zapisałam się na rehabilitację, bo kręgosłup mam jak starsza babcia i nie wytrzymam dwa miesiące.
Jutro rano mam trzecie badanie prenatalne, cykam się jak cholera, trzymajcie kciuki!!!