Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Julita faktycznie deszcz ma być po południu.
Dobrze że nie jechałaś. Mnie też od dwóch trzech dni bolą pachwiny ale na przemiennie. I zaczęłam puchnąć. Teraz tego dobrego będzie coraz więcej.hejka...Dzieczyny u mnie wczoraj masakra.
Wracałam ze sklepu i dostałam takiej kolki po jednej stronie, ale w domu w miarę przeszło. Później ból w tej jednej pachwinie i wzięłam nospę. Pojechaliśmy po moje auto, ale drugie zostawiliśmy, więc ja nie musiałam prowadzić a tak mnie bolałoi teraz najlepsze...wzięłam prysznic i się położyłam a tam zaczęły boleć dwie pachwiny i to tak dość mocno. Dzidzia świrowała jak zwykle i chyba tam nóżkę albo rączka wsadziła bo czułam jak dotknęłam i dlatego taki ból. Jeszcze chwila i jechałabym na IP, bo nigdy takiego bólu nie miałam. Po nocy wstałam i już nie boli, więc chyba ok.
Chyba zaczyna się piątek 13tego, bo miałam koszmary z rana a jak wstałam wylałam kawę :/ a gdzie tu dalej ...
Jak dziś są u Was pozytywy to piszciebędzie dla mnie motywujące
![]()

A zdenerwowalas się czymś. Może dziecko uciskało. Oby ci nie wracała. Już niedalekocześć dziewczyny. u mnie noc fatalna. nie mogłam złapać oddechu, puls miałam chyba za 150. bałam się ze to nerwica wraca ale mam nadzieje ze nie![]()