reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

reklama
hejka...Dzieczyny u mnie wczoraj masakra.

Wracałam ze sklepu i dostałam takiej kolki po jednej stronie, ale w domu w miarę przeszło. Później ból w tej jednej pachwinie i wzięłam nospę. Pojechaliśmy po moje auto, ale drugie zostawiliśmy, więc ja nie musiałam prowadzić a tak mnie bolało :( i teraz najlepsze...wzięłam prysznic i się położyłam a tam zaczęły boleć dwie pachwiny i to tak dość mocno. Dzidzia świrowała jak zwykle i chyba tam nóżkę albo rączka wsadziła bo czułam jak dotknęłam i dlatego taki ból. Jeszcze chwila i jechałabym na IP, bo nigdy takiego bólu nie miałam. Po nocy wstałam i już nie boli, więc chyba ok.

Chyba zaczyna się piątek 13tego, bo miałam koszmary z rana a jak wstałam wylałam kawę :/ a gdzie tu dalej ...

Jak dziś są u Was pozytywy to piszcie :) będzie dla mnie motywujące :D

cześć dziewczyny. u mnie noc fatalna. nie mogłam złapać oddechu, puls miałam chyba za 150. bałam się ze to nerwica wraca ale mam nadzieje ze nie :(

hejka...Dzieczyny u mnie wczoraj masakra.

Wracałam ze sklepu i dostałam takiej kolki po jednej stronie, ale w domu w miarę przeszło. Później ból w tej jednej pachwinie i wzięłam nospę. Pojechaliśmy po moje auto, ale drugie zostawiliśmy, więc ja nie musiałam prowadzić a tak mnie bolało :( i teraz najlepsze...wzięłam prysznic i się położyłam a tam zaczęły boleć dwie pachwiny i to tak dość mocno. Dzidzia świrowała jak zwykle i chyba tam nóżkę albo rączka wsadziła bo czułam jak dotknęłam i dlatego taki ból. Jeszcze chwila i jechałabym na IP, bo nigdy takiego bólu nie miałam. Po nocy wstałam i już nie boli, więc chyba ok.

Chyba zaczyna się piątek 13tego, bo miałam koszmary z rana a jak wstałam wylałam kawę :/ a gdzie tu dalej ...

Jak dziś są u Was pozytywy to piszcie :) będzie dla mnie motywujące :D
Dobrze że nie jechałaś. Mnie też od dwóch trzech dni bolą pachwiny ale na przemiennie. I zaczęłam puchnąć. Teraz tego dobrego będzie coraz więcej.

Pozytyw na dziś...................... ogórka małosolnego wpylam:laugh2:

Witam i ja
Majka już w szkole a ja po śniadanku
w nocy masakra strasznie ciepło mi jest otworzyłam okno to znowu samochody mi przeszkadzały spałam z stoperami przez co nie słyszałam rano budzika dobrze że organizm przyzwyczajony do wstawania i wstałam 15 min później niż powinnam

Wam też tak gorąco bo u mnie masakra poty oblewają najgorzej w nocy i rano

Needi- też mam pozytyw :D pożarłam lody pistacjowe 500ml!!! :D już mi lepiej
Oooo to może jest powiązane, bo mi zaczęły stopy puchnąc i teraz te pachwiny taki ból :(

Iwona- masakra u mnie upały, nogi puchną i jak tu żyć

Witam, mi wczoraj nogi puchły i od razu kg więcej na wadze, dziś norma, kg mniej i nogi normalne.
Noc u mnie spoko, ale mała chyba główką uciska na dole po lewej stronie, bo mnie boli jak leżę na lewym boku.
Zaraz sobie poćwiczę, potem jedziemy na targ po owoce i warzywa, potem poprasuję pieluchy, obiad mam i oby kolejny dzień minął. Kwiecień jakoś mi szybko zleciał a teraz się wlecze.

reklama
Witam się I ja a ja dziś jakieś sny koszmarne w nocy miałam musze sprawdzić w senniku .A fakt dxis piątek trzynastego ale ja w to nie wierze kochane wczoraj był czwartek a moje pół kilo zmiksoqanych truskawek wylądowalo na podłodze ;) mówi się trudno a miałam taki smak ze mój ze mną poszedł do innego sklepu po truskawki hahah ;) Wiec czy czwartek czy piątek zawsze coś hahah wiec głową do góry i w zabobony nir wierzymy ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry