Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj ja też... Do lekarza chodzę jak już muszę, u ogólnego to chyba z kilka lat nie byłamPo prostu nienawidzę służby zdrowia - wszystko z łaski, bez chęci pomocy, wsparcia, jak kolejny na taśmie. Rutyna, znieczulica.
Ja swoje już przeszłam i nie mam o nich (pielęgniarkach, lekarzach, położnych) dobrego zdania....
no to ja mam tak samo;-)Kasiulka oczywiścieja cały dzień mam mega energię a po 16 to plecy mi siadają
bolą jak chwilę posiedzę czy poleżę.
ja właśnie dzisiaj miałam pobieraną krew na to badanie dlatego że strasznie mnie swędzi skóra,ja jestem alergikiem i podejrzewam że coś mnie uczuliło(chyba truskawki;-) a nic nie mogę zabardzo zażyć i mówię to dzisiaj lekarce a ona mi to kazała zrobić żeby wykluczyć cholestazę ciążową zw.z niewydolnością wątroby,co może zdarzyć się w 3 trymestrze pod wpływem hormonów i ucisku płodu i głównym objawem jest właśnie swędzenie skóry.ja z pytankiem robiła któraś badania Transaminaza GPT / ALT, GOT/AST bo ja miałam robione ale nie wiem na co to jest![]()