Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mamy zalozony jak najbardziejDziewczyny a mamy założony ten wątek wizytowy? Wiem ze kiedys byly rozmowy i nie wkem czy coś było ustalone. Fajnie wiedzieć kto kiedy i z kim będzie się stresowal![]()
Wiem ze musze ehhh nie chce w szpitalu na kroplowkach wyladowac...Fazerkamm musisz pic nie wyglupiaj się
Trzymam mooooocno kciuki za Ciebie!!!Hej poczytam was później.. Teraz przygotowują mnie pomału do zabiegu, więc mam stresa..
Miłego dnia życzę
.
. Ja mam już dwie cc "na karku" dodatkowo dołuje mnie malutka różnica wieku pomiędzy dzieciaczkami. Miałam już dwójkę z małą różnicą wieku i było okropnie ciężko, ja sama z nimi bez mamy babci na co dzień do pomocy, Teraz ciut podrosły a okazuje się, ze znów jestem w ciąży
. Ale cóż poradzić, jakoś musimy dać radę bo kto jak nie my ;-). Ważne aby dzieciaczki zdrowe były a reszta się jakoś ułoży

plus ten posmak w ustach 
Ludzie jakie ja mam dziś luzy w pracy. O radości trwaj wiecznie. A po tej ogromnej zapiekance brzuszek rośnie i rośnie![]()
a ja mam dziś ciężko w pracy :-( w ogóle to chętnie poszłabym na l4, ale wtedy szybciej bym zwariowała z nudów..