Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymajcie za nas kciukijestem w szpitalu z podejrzeniem cholestazy, za godzine kolejny wynik, bo pierwszy zły
Trzymajcie za nas kciukijestem w szpitalu z podejrzeniem cholestazy, za godzine kolejny wynik, bo pierwszy zły
Nieufna trzymam kciuki!
Ja mam zapalenie pęcherza. W nocy mocz z krwią siedzę jak na bombie bo mój gin urlopuje a rodzinny zapisal mi furagine. Wierzę ze pomoże - do tego oczywiście żurawiną w każdej postaci i litry wody.
Ja zaczęłam też wszystko prac. Zaczelam od ubranek ale muszę jeszcze odnalezc pieluszki wykopać wózek no i przescieradelka do lozeczka.. torby spakowanej nie mam. Chociaz dzisiaj ta krew mnie przerazila
Ja mam zapalenie pęcherza. W nocy mocz z krwią siedzę jak na bombie bo mój gin urlopuje a rodzinny zapisal mi furagine. Wierzę ze pomoże - do tego oczywiście żurawiną w każdej postaci i litry wody.