Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
namówiłam męża na przytulankinic mi nie jest po nich,żadnego twardnienia brzucha etc to chyba mozna zacząc trenować
zauważyłam tylko,że nie lubię teraz jak mi się piersiami bawi, chyba już nie podchodze do nich jako strefy erogennej tylko że to już niedługo jadalniateż tak macie?
![]()
Mam może dziwne pytanie, ale często mi twardnieje brzuch na kamień, szczególnie po posiłku i wtedy jak dotykam to go nie czuję (nie wiem czy rozumiecie....) jakbym nie miała czucia w miejscu twardnienia. Macie tak?
No i pachwiny, tak mnie bolą, że szok ....
Kamejka polecam baby jogeer z kupieniem gondoli, wozek lekki i zwinyja tez z metra cienta jestem
cale 157
![]()
Co do wózków ja też patrzyłam żeby był lekki, miał niewielkie koła i gondole. Taki bardziej miejski. Aby szybko złożyć i rozłożyć. Przede wszystkim musi być lekka spacerówka żeby nie trzeba było dokupować osobno. Czyli masywne koła, rama i gondola niet. Wiem z doświadczenia. Długo szukałam wózka żeby spełniał chodź częściowo moje widzimisie i po przeczytaniu wielu opini tudzież komentarzy kupiłam x landera x cite typowo miejski wózek b. lekki . Cena średnia ale dla mnie b.fajny.
namówiłam męża na przytulankinic mi nie jest po nich,żadnego twardnienia brzucha etc to chyba mozna zacząc trenować
zauważyłam tylko,że nie lubię teraz jak mi się piersiami bawi, chyba już nie podchodze do nich jako strefy erogennej tylko że to już niedługo jadalniateż tak macie?
![]()
od 3 dni zajadam się czereśniami
Mam może dziwne pytanie, ale często mi twardnieje brzuch na kamień, szczególnie po posiłku i wtedy jak dotykam to go nie czuję (nie wiem czy rozumiecie....) jakbym nie miała czucia w miejscu twardnienia. Macie tak?
No i pachwiny, tak mnie bolą, że szok ....
Fajny ten wózek, brałam go początkowo pod uwagę, ale z tego co widzę to ma kubełkowe siedzisko i dlatego go odrzuciłam. Zależy mi na zwykłym, które da się rozłożyć całkowicie na płasko.
Kurczę świetny ten wózek ale znów kubełkowe siedzisko...
Ja tak raz miałam[emoji14]Nie mogłam się przez to skupić i skończyło się na niczym[emoji14]
Mniam, a u mnie się dziś pojawiła zachcianka na wiśnie, takie mega kwaśne mmmm!
Ja też tak mam z tym brzuchem.