reklama

Lipiec 2016

reklama
Ooo czyli wychodzi ze mamy tak samo! Bo ja normalnie mam na 11.07 :) z tym ze mlody o 3tyg starszy to moge rodzic w każdej chwili ale chcialabym tak po 15.06 urodzić :) 23.06 byloby fajnie :D

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Widzę ze mamy takie same założenia ;) Nie może być inaczej ale Ci Adaś ma siedzieć w brzuchu ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się znowu zmagam z twardym brzuchem i bólem. Brzuch mi twardnieje od góry i przechodzi w dół, boli w dole znowu.
Nie chcę brać nospy, jak mi lekarz kazał i nie wiem czy to znowu jelita czy skurcze. Poczekam do wieczora, wezmę kapiel, jak mi nie przejdzie to chyba pojadę na IP, bo ile może boleć......

Ja się znowu zmagam z twardym brzuchem i bólem. Brzuch mi twardnieje od góry i przechodzi w dół, boli w dole znowu.
Nie chcę brać nospy, jak mi lekarz kazał i nie wiem czy to znowu jelita czy skurcze. Poczekam do wieczora, wezmę kapiel, jak mi nie przejdzie to chyba pojadę na IP, bo ile może boleć......
Ja mam tak od 2 nocy wieczorami . Ale po 3 godzinach przechodzi . Nospe weź bo jak skurcze to pomoże .

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Już się trochę ogarnęłam po tym szpitalu dziś i doczytałam Was.
Jak siedziałam dziś na IP to kilka babeczek rodziło- na oddziale ...Dziewczyny jedna tak się darła jakby ją ze skóry obdzierali i ok, stwierdziłam że pewnie to pod koniec a ona tak długo jak ja tam byłam tak się darła. Wszyscy co też czekali na IP robili wielkie oczy ze strachu. Jeszcze mi to w uszach brzęczy. Ja tam byłam z 5 godz to ją było słychać a później jednak miała cc. Masakra. Zaczęłam się bać czy ja dam radę, bo po jej jękach i krzyku zaczęłam wątpić :(

Nieufna- jedź, ja ostatnio miałam podobnie, ale przeszło mi po nospie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry