Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No to ja jak jeszcze nie wiedziałam i wogóle niczego nie podejrzewałam a juz byłam w ciąży (a zbiegło się z moim powrotem do pracy...) padałam z młodym max o 21 ...spałam jak suseł,ciężko mi było wstać...Teraz odwrotność.
Któraś pytała czemu mam awersję do igieł.... no to sprawiło tą odrazę ... https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-sierpniu-2013-a-f487/opowiesci-z-porodowki-66985/
Witam i ja
zaraz Majkę budzę do szkoły pewnie będzie problem z wstaniem bo mąż wczoraj późno przyjechał ona się przebudziła i nie mogła później zasnąć
jak to dobrze że mam już L4 bo normalnie wstawałam o 4 do tego moje dolegliwości nie dałabym rady
Dzień dobry dziewczyny
Iwonaimaja na tez mam mega problem zawsze ranny ptaszek ze mnie a teraz w ogóle nie mogę wstać. .. co ja jutro zrobię do pracy pobudka 4.10
Cały weekend w pracy zazdroszczę tym co mają wolne
Venicee super sąsiad poprostu :/ mógł chociaż najpierw zajrzeć albo jak juz to chociaż dobrze podsluchiwac :/
U mnie dzisiaj objawy ruszyły pełna para. Bolą mnie piersi, jest mi niedobrze i boli mnie brzuch jak na @@ ale to chyba normalne ?