reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

Anulka u mnie plany to wyspać się także andrzejki będą jak normalny wolny weekend ;-) dziewczyny kiedy powiedzieć w pracy ze jestem w ciazy ? ciągle się zastanawiam czy jeść ze w tym roku czy w przyszłym

Ja ze względu na szkodliwość pracy poszłam na L4 jak tylko miałam taką możliwość. U mnie w pracy kierownicy sami sugerują, żeby iść na L4 nawet jak kobieta dobrze się czuje.

Kamcia czy nie lepiej byloby jakbys zlozyla pismo ze rezygnujesz z wychowawczego i wracasz do pracy i wtedy w tym niby pierwszym dniu pracy przyniosla l4? U mnie w firmie tak robily nieraz dziewczyny ktore na wychowawczym zaszly w ciaze.

Masz rację tylko, że ja chcę poczekać na pierwsze USG. Muszę zobaczyć serduszko i mieć pewność, że wszystko jest dobrze. Już raz wróciłam do pracy i niestety straciłam dzieciątko i wszystkie papiery od nowa trzeba było wypisywać. Teraz już nie będę się tak spieszyć, zwłaszcza, że na razie pieniędzy nam nie brakuje.

Lila
jedz jak z zegarkiem w ręku co 3h małe posiłki a na pewno twoja waga będzie unormowana.

Idę po wyniki bety:) Trzymajcie kciuki !!

reklama
Hej,

U mnie póki co nic się nie dzieje, mam nadzieję, że to płomienie było jednorazowe...

Za to wszyscy wokoło mnie wkurzaja, poklocilam się z mamą i mężem...

Wracam do pracy, choć strasznie mi się nie chcę...

Madzia, ja nie pomogę, nie mam tak.

Kamcia, trzymam kciuki! Też bym posiedziała w domu na wychowawczym ale wtedy nie mogłabym powiedziec, ze kasy nam nie brakuje bo u nas to ja zarabiam więcej od męża...

Malinka, to się cieszę, że plamienia już nie ma :tak:
Madziolina, Kamcia - wiem, wiem. Tylko jednego dnia łatwiej, a innego mi trochę trudniej:zawstydzona/y::sorry:
Madziolina, a może to już zdążyło wyschnąć( co za dziwne słowo, aż sprawdzałam czy pisownia poprawna haha) i dlatego suche? Ja też mam dużo wydzieliny, trochę przezroczystej, trochę białej. W każdej ciąży tak miałam. To nic złego :tak:
Anulka- oj, to musisz się najeździć. Podziwiam połączenie dziennych studiów i pracę!! To już ostatni rok magisterki?
Camel, zaciskam kciuki!! Daj znać. O której wyniki???

Chyba nie ogarnę tej chaty dzisiaj:zawstydzona/y: Dopiero wróciłam i nie mam sił. Dzisiaj dzieci do mojej siostry jadą to może w końcu się wyśpię;-) A tak, czy wolne czy nie wolne i tak ogarnąć do przedszkola i szkoły trzeba.

Witam bez mocy:(
Ja już tak nie chce
Jak wstanę to zaraz na wymioty zbiera.siły nie mam.
Już widzę jakie będą święta. :(

reklama
Do góry