julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
dasz radę jeszcze trochę zostało do świąt
ja też jeszcze nic nie mam
Ale Mikołaj już za tydzień
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dasz radę jeszcze trochę zostało do świąt
ja też jeszcze nic nie mam
u mnie córa ma urodziny 5 grudnia więc też jeszcze na urodziny muszę coś kupićAle Mikołaj już za tydzień
a dlaczego ja sobie wczoraj pastę z makreli zrobiłamJulita do świąt to może ci już przejdzie. U mnie mdłości mniejsze. Popijam herbatę z imbirem ale nie wiem czy to coś daje.
W ciąży czytałam ze nie wolno jeść ryb wedzonych.
Napisz kartke cos w stylu ze bardzo dziekujesz ze w kolo siebie masz dobrych i zyczliwych sasiadow dbajacych o dobro drugiego czlowieka ale u Ciebie patologii nie ma, za to jest zbuntowany maly maluch ktory placzem i krzykiem probuje ustawić wszystkich w kolo i taka kartke przyklej gdzies na klatce w widocznym miejscuAob w domu już... Fajnie.. Najlepszy lek z Tobątrzymaj się kochana i zagladaj czasem....
A ja dziś miałam stres.... Przez po******..o któregoś sąsiada... LEŻĘ w wyrku, bo dziś coś źle się czuję... Ktoś puka.Syn zobaczył, mówi mamo nie znam... Więc olałam, bo różni ludzie dupsko zwracają.. Ale pukanie i pukanie.... Wstałam. A tu....policja.... PYTAM w jakiej sprawie. A ONI.... mamy zgłoszenie że tu jest prawdopodobnie awantura....Zaniemówiłam.
Noi wywiad gdzie mąż,z kim w domu jestem, czy coś się działo.... ANO działo... MIKI miał napad nerwa - darł się,rzucał zabawkami, kopał w meble...Ja leżałam i patrzyłam żeby sobie krzywdy niezrobil, noi czekałam aż przejdzie... Nie chciałam go na siłę uspokajać... Jakby mnie kopnął...
Noi wychodzi ze ja kurde patologia, jak "miły " sąsiad zgłasza...
Ciśnienie mi skoczyło...plamienie z nerwów chwilowe.... I bądź tu człowieku zdrowy....
Kurka to niezle przezylasNo to ja jak jeszcze nie wiedziałam i wogóle niczego nie podejrzewałam a juz byłam w ciąży (a zbiegło się z moim powrotem do pracy...) padałam z młodym max o 21 ...spałam jak suseł,ciężko mi było wstać...Teraz odwrotność.
Któraś pytała czemu mam awersję do igieł.... no to sprawiło tą odrazę ...
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-sierpniu-2013-a-f487/opowiesci-z-porodowki-66985/
hej dziewczyny, musze sie z wami pozegnac
hcg spadlo....
zycze wam zdrowej i spokojnej ciazy...a tymczasem ja bede czekac na okres.....
na pewno od czasu do czasu bede was podczytywac.... no i wesoly h swiat jakby co ...

. Kto zajmuje się Maciusiem jak w pracy jesteś? I mnie też ostatnio niemiłosiernie wszystko wkurza
. a męża to pierwszego wysłałabym w kosmos