reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

No to mamy parke slicznych dzieciaczkow z 21.06! Ale czad! Gratulacje dziewczyny super super super!

Zobaczcie jak ten czas szybko leci, dopiero co byly polowkowe a tu juz dzieciaczki na swiecie:)

reklama
O jejku jak się cieszę, że wszystko dobrze !!!! PAULA Gratuluję Kochana !!!! Masz prześlicznego synka !!! Ojjjj jak ja Michasia się nie mogę doczekać jak patrzę na Wasze Maluszki :D

I oczywiście Dzień Dobry Wszystkim bo z tego wszystkiego się nie przywitałam :D

Paula poryczalam sie [emoji813]
Dzielna kobitka jestes!!!!!

Jutro będzie juz utowrzony watek ukryty! :)

Witajcie dziewuszki srodowo :)

Zachecam rozpakowane mamusie do opisania porodu w odpowiednim watku :) swietna pamiatka zostanie :) ja do tej pory jak czytam porod opisany przeze mnie na styczniowkach 2012 to lzy mam w oczach :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :)

Mam juz Franusia na świecie. Wazy 2970 mierzy 50cm i urodził sie 21.06.2016 o godz 23.15. Jest najpiękniejszy na swiecie. Oddycha sam ale nie mam go dzisiaj przy sobie. Ogolnie jest wszystko ok jak na chwile obecna. Dostał 10pkt ale pojawiły sie problemy z oddechem i finalnie było 9 ale chwile pozniej oddech był ok. Urodziłam naturalnie bez znieczulenia ale zostałam nacięta. Było mega ciezko ale sie udało :) nagroda za ból najcudowniejsza na swiecie.

Oto i on moj mały Książę
1466555568-cuk22x.jpeg

Nie doczytam Was niestety na razie. Trzymam za Was kciuki :-) dziękuje za super wsparcie. A teraz ide spac bo paaaadam...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Paula on jest cudowny. Tak sobie słodko leży. No też się wzruszyłam.<3
Paula gratuluję :-) jest śliczny. Ja też od razu zauważyłam te stópki i nogi chyba też ma długie? Będzie może wysoki facet :-) ciesz się teraz swoim szczęściem. Buziaki dla Franusia :-) i dla Ciebie za cały ten trud.

I mój mąż też płakał :-) dwa razy był ze mną i dwa razy płakał. Tacy z nich twardziele w obliczu dzieci :-)
Mój też płakał i to już jak zobaczył że główka wychodzi a co dopiero jak cała się urodziła.

Cześć dziewczyny

Dla takich wieści chce się wstawać. Jestem bardzo szczęśliwa ze z Franusiem jest ok. Niby obce baby i dzieci a się przejmuję.;)
No euforia poranna. A jutro powtórka z rozrywki plus jeszcze jeden dzieciaczek bo trzy prawda?:D

Kurczę wstaje w nocy max co półtorej godz na siusiu. Oszaleje. A jak wstaję to wszystko mnie boli. Chodzę cały dzień po domu powtarzając "sama radość":p.
No nie dzień się super zaczą.

Gwiazda jak tam twoje półdupki?

Jak ja zdjęcie dodam w szpitalu jak mi ten głupi telefon mówi że za duży format? Laptopa wezmę albo dopiero jak wydje do domu to dodam:(. Już się nie mogę doczekać.
Dziś skończyłam 36 tydzien :D
Miłego dnia

Hej Needi moje połdupki żyją jeszcze dwa zastrzyki przedemna . Noc nie przespana a ta już będzie dalej nie przespana ;) Jutro Cc nie wiadomo o której ale podobno do południa juz mnie Panika ogarnia nie chciałam se dać krwi pobrać ;) Ja nie wiem jak to przeżyje jutro ; (

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gwiazda przeżyjesz. Wiesz to. A że później poboli to przecież przestaniesz. A bedziesz miała dzidzie przy sobie.

Jutro Gwiazda, Ada30+(tak, nie mylę sie?) I któraś jeszcze

Do góry