Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ok40 min a jak byłam na porodówce to 6h non stopDziewczyny a ile trwa u was ktg? Ja leżałam godzine i polozna powiedziala ze za kazdyn razem tyle. Zamowilam body na ramiaczkach w h&m 3pak. Jak beda upaly myske ze sie przydadza a i pod pajacyk tez ubiore. Nie wiem co dzis ze soba zrobic..

ja od rana (tzn odkąd wstałam czyli od 9Cześć, niestety nie urodziłam. Brzuch mnie cały czas boli jak na okres i ciągnie jak cholera.
Skurcze są nie regularne, więc nic się nie dzieje. Jutro mam ktg i badanie, więc będę wiedzieć więcej.
Wkurzam się, bo mąż znowu dziś na noc do pracy idzie i jakby co mam mega problem
O właśnie stwierdziłam, że mam trzeci w ciągu 20 minut, bolesny, ale krótki.
Dziewczyny a ile trwa u was ktg? Ja leżałam godzine i polozna powiedziala ze za kazdyn razem tyle. Zamowilam body na ramiaczkach w h&m 3pak. Jak beda upaly myske ze sie przydadza a i pod pajacyk tez ubiore. Nie wiem co dzis ze soba zrobic..
Cześć, niestety nie urodziłam. Brzuch mnie cały czas boli jak na okres i ciągnie jak cholera.
Skurcze są nie regularne, więc nic się nie dzieje. Jutro mam ktg i badanie, więc będę wiedzieć więcej.
Wkurzam się, bo mąż znowu dziś na noc do pracy idzie i jakby co mam mega problem![]()