Flammie
Fanka BB :)
Dziewczyny takie głupie pytanie mamJak będę miała cc to niepotrzebne są mi te siateczkowe majtki?? Będę mogła w normalnych chodzić? No bo przecież nie będę miała co "wietrzyć"
![]()
Przydadza sie siateczkowe wlasnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny takie głupie pytanie mamJak będę miała cc to niepotrzebne są mi te siateczkowe majtki?? Będę mogła w normalnych chodzić? No bo przecież nie będę miała co "wietrzyć"
![]()
Wg OM 22.0720/21 lipiec a ty?
Udana jesteśdostalam przyzwolenie na jedzenie i wyslalam meza po mcdonalda![]()
Nie wiem kto płaci, ale to jest jak l4 - 80% płatne.Tez sie zastanawiam nad tym l4 meza w zwiazku z opieka nademna, a to l4 placi zus czy pracodawca?
Kurde, ja takiego powera dostałam, że wieczorami jak jest chłodniej już to wyciągam męża na spacer i chodzimy tak z 1-1,5 godziny. Ewentualnie 10min postoju na ławeczce w połowie. I szłabym jeszcze! Tylko siku mi się chce po takim czasie już...wmazur1988 jejku, ja takich spacerów pod koniec ciąży to już nie robię, bo mi się brzuch napina jak chodzę za szybko. Więc moim babcinym tempem to daleko nie zajdę![]()
U mnie majtki siateczkowe kompletnie zbędnejuż pytałam. Zostali przy starej tradycji, podkład między nogi i sciskasz "żeby lekarz mógł sobie zajrzeć kiedy chce", Chociaz próbowała mi wmówić że to dla lepszego wietrzenia,,nie wierzę
to dla komfortu lekarza.
Kamejka pępek w obydwóch przypadkach po prostu wietrzyłam. Ochraniałam przed zachlapaniem przy kąpaniu i nie smarowałam żadnym środkiem odkażającym, tylko powietrze i odpadały szybko i bez komplikacji.
Ale ja to w domu zobaczyłam.Nieufna ja tak nie miałam... Ale to odesłali Cię do domu? Kurdę powinni zostawić na obserwację...