Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lewatywa gajna sprawaDzień Dobry
Ja juz nie śpię od 4, to i tak cud ze do 4 spałam. O 5 ma już przyjść położna ze swoimi atrakcjami typu lewatywa, wenflony itd. Na Cc idę z planu na dziś trzecia wiec nie prędzej niż o 9 ale tu się zmienia jak w kalejdoskopie wszystko. Juz nie mogę się doczekać. Chciałabym już być po i zobaczyć Olisia.
Proszę dziś o modlitwy i kciuki są nas, bo są nam bardzo potrzebne!!! Buziaki [emoji8] dla Was Dziewczyny
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Kciuki zaciskamDoris kciuki :* i za nas trzymajcie żebyśmy w końcu do domu poszli :*
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak masz doła to tym bardziej pisz. Ostatni miesiąc najfajniejszy jest, tralalalaDla mnie noc straszna.
W ogóle nie mogłam spac od 2;00, tak się umęczyłam, że szok. Głodna jestem, słabo mi a muszę na krew jechaćJUtro ostatnia wizyta
Fazerkam, u mnie nie ma znieczulenia((((
Doris, kciuki.
Ja chyba dziś nie popiszę, bo mam doła.
Miłego dnia.
Boli ale da się przeżyć. W niektórych szpitalach dalej nie ma więc trzeba iść z nastawieniem że się da, jak np jaDoris kciuki :*...co do znieczulenia fajna sprawa,ale jak sie zdąży...bo przy 5 cm rozwarcia juz nie zrobią,bo za późno:,(...ale Fazerkam ma racje,ze znieczuleniem poród bajeczny,a bez lepiej nie mowić,doświadczyłam na własnej skórze
![]()
. Ale jak można to trzeba brać.