Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Asia28BK,Iwona35,madziolina,gutka,wmazur1988,dariazgr,Ilona2710,
luckyjuly2016,piczkowa,,Kkasiulka,,Qretka,Lizzy,olcia9250,giuliaa,aleksandra1,BasiaJulia,,Mendoza813,lilylove,ruda@91,,Kamcia2810,Julka89.89 (może już jutro;-)
tylko 21 ;-)
Mnie uczyli że w ciągu powiedzmy pół godziny ssania 15 min powinien jeść. Ja Trochę daję poprostu pociumciać. Widzę że potrzebuje, a to że leci mleko to inna sprawa.No wlasnie, jak poznac ze dziecko sie pociesza cycem od tego, ze jest glodne?
Pewnie od intensywnosci ssania bo zauwazylam ze czasem wola by sobie potem tylko lezec z cycem w buzi..
Ale tez skad wiedziec ze sie najada?
![]()
Ja teraz szybko, życie już toczy się w miarę normalnie. Maja i tak przesypia większość wizyt ale cała najbliższa rodzina już ją widziała... oprócz jednego dziadka bo jest zasmarkany.Hej dziewuszki
Kurka staram sie jak moge byc na bieżąco ale nie wychodzi mi :/ tyle na glowie jest przy dwojce, do tego dom, obiady itp, nie wiem czasami w co rece wsadzic... starszak oststnio na bajkach pol dnia leci i mam wyrzuty sumienia.
Flammie jak sobie ciumka tylko tzn ze traktuje cyca jak smoka, jak widać takie dluzsze ppruszanie się szczeka to wtedy je
Po jakim czasie od urodzenia maluszka zaczeliscie przyjmowac gosci??
Tescie oburzeni u mnie ze moga przyjechać ale maja zakaz brania malego na rece i go callowania.. cale szczęście to nie ja rozmawialam tylko mezus.. tylko słyszałam jak maz w końcu mowi do teściowej "jak Ci się nie podoba, to przyjedz za dwa miesiące wtedy potrzymasz na rekach"[emoji14]
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom