Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie urodziłam. Leżymy i czekamy. Jak coś się wydarzy to dam znać. Nie mam sił pisać. Szpital jest okropny i męczę się. W 3 noce spałam 9-10 godzin w sumieciekawe czy Lizzy już urodziła![]()
Miśkowi też łzawi jedno oko. Przemywam solą i swoim mlekiem. Moja położna mówi, że to normalne i nie musi od razu oznaczać zatkanego kanalika. Mojej koleżanki synkowi udrażniali kanalik dopiero jak skończył 2 mscMai ropieje oczko od dwóch dni. Wyczytałam że to dość powszechne. Przemywam solą fizjologiczną i masuje kanalik łzowy. W szpitalu tak miała przez dwa dni ale znikło, a teraz wróciło i jakby więcej... trochę się martwię.
Po jakim czasie iść do lekarza, jak nie przejdzie? Po tygodniu? Miała któraś tak?
Mam wieczorami regularnych trochę, ale ustają po 2-3 godzinach. W ciągu dnia kilka mocnych i tyleLizzy ciągle masz skurcze?
Mojej Mai ropiało, dostawała kropelki które w sumie średnio pomagały a okulista kazała duży nacisk kłaśc na masaże kanalika tylko tak dokładnie według shematu i koniecznie przemywać solą fizjologiczną tylko raz danym gazikiem, w odpowiednim kierunku.Mai ropieje oczko od dwóch dni. Wyczytałam że to dość powszechne. Przemywam solą fizjologiczną i masuje kanalik łzowy. W szpitalu tak miała przez dwa dni ale znikło, a teraz wróciło i jakby więcej... trochę się martwię.
Po jakim czasie iść do lekarza, jak nie przejdzie? Po tygodniu? Miała któraś tak?
oby sie rozkręciło......Mam wieczorami regularnych trochę, ale ustają po 2-3 godzinach. W ciągu dnia kilka mocnych i tyle![]()