Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i w cale mnie to nie cieszy.To jak Tobie wyjdzie chlopak a mi dziewczynka to sie wymienimy ciuchamiubranka mam po Mai dla Lilianki kupiłam tylko kilka sztuk body
jedyny minus jak będzie chłopak (co wszyscy mi wróżą) będzie w różowych dresach chodził
na pewno przed porodem kupię takie podstawowe rzeczy jak kosmetyki ale to spokojnie do 3 trymestru poczekam
Niestety te pierwsze badania krwi cholernie drogie sa... u mnie też pewnie ok 80e zaplace..Miałam całą listę badań ale aż na dupę usiadłam. Nie wiem po co lekarze kierują na taką masę badań jakieś hiv itp. Ehh BANKRUT jestem. W sobotę 150 zl wizyta. Nie robie prezentów i świat.
Badania na hiv na samym początku ciazy się robi by w razie w zastosowac odpowiednie leczenieolciakk tak szybko kazali Ci zrobić hiv? Ja też w tym tygodniu będę robić badania, ale mam nadzieję, że nie uderzy mnie to aż tak mocno po kieszeni.
Dornia trochę stresów przeszłaś, ale dzięki temu wyskoczyło Ci nieplanowane USG i przynajmniej masz pewność, że wszystko jest ok.
A moze zalozyc watek ze zdjeciami usg?
Na kawę patrzeć nie mogę, spać się chce, piersi bolą, trochę mnie mdli, zdarzyło się wymiotować, jednego dnia na coś mam straszną chęć, a drugiego już na to patrzeć nie mogę, o wąchaniu nie wspomnę. Dziwne rzeczy, w tamtych ciążach to tak nie miałam. Mam nadzieję chociaż, że może wszystko jest ok. Byle do wizyty, a to jeszcze tyle...