Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a może to skok rozwojowy się zaczyna co?Nocka lepsza pierwsza pobudka o 3 później 5 i 7 ale teraz jak wstała to już płacze
Nie wiem co jej jest mało tych chwil jest co nie płacze
mój tez potrafi po tyle spacDziewczyny a ja troche z innej beczki bo wszystkie narzekacie na brak snu a my od paru dni mamy troche na odwrot- mloda w nocy spi jednym ciagiem 5/6 godzin i wcale sie nie budzi na jedzenie, ja ja wyciagam z lozka i karmie przez sen, ona je przez 10minut odbekuje i dalej spac do lozka na kolejne co najmniej 3godziny. I tak sie zastanawiam czy nic sie nie stanie jak ja tak "przeglodze"? I czy to normalne?
możea może to skok rozwojowy się zaczyna co?
Hej dziewczyny
Nie zaglądałam tu ostatnio ale niestety u mnie ciąg dalszy problemów małżeńskich... powiem Wam, że już wysiadam psychicznie. Dobija mnie to, że nie mogè w pełni cieszyć się Maluszkiem, Szymek też zrobił się płaczliwy... Mimo, że staram się robić wszystko żeby wyglądało że wszystko jest ok... ale to duży chłopczyk i wyczuwa moje napięcie chyba... Zapisałam się do psychologa ale wizyte mam na koniec września dopiero. Przepraszam za takie smuty ale chciałam usprawiedliwić moją nieobecność i tym samym trochę się wygadać