reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2016

Cześć dziewczyny. Długo mnie nie było ale czytam was na bieżąco.my dajemy infacol i chce kupić jakiś probiotyk i widzę że dajecie biogaia.

A co.do witaminy k to przestałam dawać..kilka dni dawałam i się preżyła i jeczala, a mieliśmy d+k w jednym i kupiliśmy sama d.

I pytanie czy pijecie kawę?
Ja chce wrócić do rozpuszczalnej z mleczkiem[emoji14]

Mała w pon kończy miesiąc a kikut jeszcze nie odpadł..wygląda jakby zaraz miał odpasc a on nic..

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Masz te bobotic forte? A uzywalas innych i tamte nie pomagaly? Jak dawkujesz?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie używałam innych, te mi polecili w aptece. Daje 3 krople.

Cześć dziewczyny. Długo mnie nie było ale czytam was na bieżąco.my dajemy infacol i chce kupić jakiś probiotyk i widzę że dajecie biogaia.

A co.do witaminy k to przestałam dawać..kilka dni dawałam i się preżyła i jeczala, a mieliśmy d+k w jednym i kupiliśmy sama d.

Mała w pon kończy miesiąc a kikut jeszcze nie odpadł..wygląda jakby zaraz miał odpasc a on nic..

Ja pije kawę z mlekiem jedną dziennie

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Ja pije jedna bardzo słaba z tym ze ja ścigam pokarm i karmie pol na pol z mm

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aleksandra, mój ma 6 tygodni i też mamy kikut nieodpadnięty. Wczoraj byłam u chirurga (wizyta 120 zł) i poradziła mi przemywać sam kikut spirytusem 70% (2 łyżeczki spirytusu na 1 łyżeczkę przegotowanej wody). Najpierw zabezpieczyć skórę wokół, na przykład wazeliną, i patyczkiem wytrzeć sam kikut. Po wczorajszym przemyciu już troszkę jakby się bardziej odkleił.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Aleksandra, mój ma 6 tygodni i też mamy kikut nieodpadnięty. Wczoraj byłam u chirurga (wizyta 120 zł) i poradziła mi przemywać sam kikut spirytusem 70% (2 łyżeczki spirytusu na 1 łyżeczkę przegotowanej wody). Najpierw zabezpieczyć skórę wokół, na przykład wazeliną, i patyczkiem wytrzeć sam kikut. Po wczorajszym przemyciu już troszkę jakby się bardziej odkleił.

Czyli patyczek zamoczyc w tym spirytusie i dookoła przemyc tego kikuta? Chyba też spróbuję..a od razu mówili przemywaj spirytusem trochę pokrzyczy ale szybko odpadnie.. Eh..

Tak, patyczek zamoczyć i przemyć, ale nie ta skórkę różową, która wystaje spod spodu, tylko sam ten suchy kikut. Staraj się, żeby nie dotknąć normalnej żywej skóry.

reklama
Ja odstawiłam wszystkie krople bo po sab simplex się tak prężył, że masakra, kupiłam espumisan i wcale nie lepiej. Z samego rana podaje my zwyczajnie rumianek i jest dużo lepiej. Walnie po nim kupę że pampmpers ledwo przyjmuje i później dużo mniej prężenia.

Do góry