Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie ani razu.. Ja byłam na pierwszej wizycie u pediatry i jak tam była położna to nic nie mówiła, a ja nie pytałam.U nas była dzisiaj położna i mała waży 3900,w niecały miesiąc 600 g przybrała. Ile razy przychodziła do was położna? U mnie była trzeci raz i mówiła, że jeszcze conajmniej raz będzie.
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Dziewczyny ktore juz szczepily- jak u Was dzieci zniosly? Moja bez goraczki za to jest taka senna, non stop spi, usypia przy cycku
U mnie położna była 6 razy.
Moja mała po szczepieniu żadnych specjalnych objawów. Ale z tego co mówiła pielęgniarka może dziecko być senne, więc ja bym się nie przejmowała
Jak kładziecie dziecko do snu, na plecach czy na boku?
Na boku raz jednym raz drugim i ma wznak też bo główka sie formuje tak słyszałam [emoji5]U mnie położna była 6 razy.
Moja mała po szczepieniu żadnych specjalnych objawów. Ale z tego co mówiła pielęgniarka może dziecko być senne, więc ja bym się nie przejmowała
Jak kładziecie dziecko do snu, na plecach czy na boku?
U mnie była 4 razyIle razy przychodziła do was położna?
Najpierw kładłam na boku, a teraz na plecach, bo zauważyłam, że jest jej wygodniej tak spać - lubi mieć rozrzucone rączki na boki, dlatego ciężko jest ją położyć w otulaczu - a poza tym też się przeciąga i kręci i boję się, że się w nocy przekręci.Jak kładziecie dziecko do snu, na plecach czy na boku?