reklama

Lipiec 2016

reklama
Moja córka do pół roku leżała tylko na plecach jaj placek, nie miała ochoty na nic. Potem zaczęła się turlać, a wtedy poszło wszystko tak szybko, że pierwsza chodziła z forumowych dzieci. Głowę na brzuchu podniosła pierwszy raz jak miała 5 miesięcy. Dlatego teraz już się nie przejmuję bo wiem, że wszystko przyjdzie w swoim czasie :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Moja głowę podnosi jak leży na brzuszku super, trzyma ogólnie też prawie już sama. Z brzucha na plecy parę razy się przewróciła ale rzadko, na boki też nie, z pleców na brzuch też nie, ale tak jak piszesz pannamigiotka wszystko w swoim czasie tak że staram się nie martwić chociaż czasem też mam takie myśli że może coś nie tak:-/

kiedy wy macie czas na bb?
mój jak nie ma kolek to ma skok rozwojowy i ja nie mam jak uściąść i coś z wami popisać. obiecuje sobie wieczorami ale jak dzieciaki już śpią to mnie sie oczy same zamykają

Ja czas na BB znajduje tak między czynnościami różnymi :) Często zaglądam to nie mam dużo nadrabiania, a na klawiaturze dość szybko piszę i do tego jestem multizadaniowa i jakoś się tę odrobinę czasu znajdzie.

Wieczorami też padam.. Do tego jestem non stop obolała - plecy, nogi i nadgarstki od podnoszenia i noszenia dziecka.

Z tymi umiejętnościami dziecka to na prawdę się nie martwcie. Z dnia na dzień was nagle zaskocz czymś nowym. Mój jeszcze nie śpieje się na głos i nie jest wielką gadułą, tak nieśmiało sobie do nas gada :)

Przyszła dziś mata piankowa dla małego, ale kupię jeszcze jeden zestaw by była większa. To takie puzle są, więc łatwo mogę większą matę z nich ułożyć. Przy okazji wybieram serwis dla synka i śliniaczki, bo za dwa tygodnie zaczynamy :)

reklama
Mój syn jeszcze tydzień temu na brzuchu płakał, wierzgał, nie chciał podnosić za bardzo głowy, a teraz już wytrzymuje dłuższą chwilę. Dzieci z dnia na dzień robią postępy. Każde dziecko jest inne. Jedno usiądzie później, a zacznie szybciej chodzić, a inne usiądzie szybko, a chodzenie opanuje później od reszty. Na wszystko przyjdzie czas, a obswrwacja postępów maluszka jest piękna!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry