Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi też ostatnio brakuje cierpliwości, Antek ryczy z byle powodu. Ja tańczę, śpiewam, wygłupiam się, zabawiam, a wszystko nie tak. Już nawet jak go na rękach lulam to źle i się drze, to już nawet nie jest płacz, on tak jakby kaszle na siłę i wiem że specjalnie. Najlepiej żebym cały czas nosiła, ale tak tyłem do siebie, żeby wszystko widział, tylko, że mi już kręgosłup wysiadaJa mam dzis brak cierpliwosci i to taki mega.
Ania tak mi daje w kosc, ze usiadlam sie i poplakalam. Doslownie.
Krzyczy cala godzine a nic jej nie jest. Sprawdzalam. Teraz zostawilam ja w lozeczku. Musze ochłonąć, bo az mnie głowa boli.
Zdrówka dla Anulki.U Ani zapalenie oskrzeli i zastrzyki[emoji26] narazie śpi ale padła po w połowie przespanej nocy i nieprzespanym całym dniu(ponad 3 godziny wysiedziałyśmy się u lekarza)
Ja też z innej beczki. Denerwuje mnie moja teściowa. Od urodzenia małego często słyszę od niej słowa, które mi nie pasują. Na przykład jak mały miał asymetrię to ona mi powiedziała, że jej dzieci nie miały takich odchyleń... Dla mnie bez komentarza. Mój maluch ogólnie jest spokojny, jak się na czymś skupia to siedzi i się nie rusza, ale jak gdzieś leży to macha sobie rękami i nogami, a on dzisiaj do mnie mówi: fajne do wychowania takie spokojne dziecko ale gorzej się rozwija (chodziło jej o to, że mamy problem z przewrotami). A dzisiaj to po prostu przesadziła. Mikołaj leżał w łóżeczku, a ona podeszła i mówi: "on bierze witaminy? Chyba ma krzywice". Trzymajcie mnie bo nie wytrzymam!
Madzia wszystkiego dobrego dla Ani. Jak Ci idzie rozszerzanie diety?Jej dziewczyby cos mialam z bb i mi watkow bie znajdowalo.
My dzis 6 mcy konczymy!
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom