Kamcia nie tak głośno z tym prasowaniem bo wpadnę z moją furą

hehe
wiem że to nie śmieszne zwłaszcza dla Ciebie ale teks Emilki powala matko ale się uśmiałam
Lila mnie bolały jak dopiero zaczęłam podejrzewa dokładnie tydzień po owulacji i to taki ból że jak schodziłam po schodach albo biegłam musiałam je podtrzymywać. hehe To było pierwsze światełko do tego, że jestem w ciąży. Teraz taki lekki ból ale nic strasznego. Chyba to zależy po prostu od natury kobiety.
Fazerka dzięki za linka do kalendarza

ciekawy pomysł
Gwiazda współczuje mam nadzieję że jeszcze troszkę i będzie Ci to mijać. Jeszcze troszkę i będzie się zbliżał drugi trymestr a wtedy powinny minąć wszelkie dolegliwości.
Lazysunda ja wybrałam eis w 7 miesiącu szkoła trwała 4 tygodnie więc skończyłam w 8

Tydzień po szkole rodzenia dwie już się rozpakowały więc trzeba szybciej czasem maleństwa spieszą się na ten świat
Venicce 
to cholerne prasowanie to chyba nie tylko moja zmora haha ale o dziwo dziś sporo ogarnęłam
Anulka Cieszyn super blisko

Ja chodziłam do przyszpitalnej szkoły rodzenia nazywa się Cieszynka i tam poznaje sie kilka położnych. Naprawdę polecam one pamiętają która chodziła jak była na sali i wszedł cały obchód to ta położna od razu uśmiech do mnie i słowa do lekarza ja się nią zajmę i zajęła obchód był o 8 a Daniel o 11:25 na świecie

. Ja chodziłam z mężem ale on jest naprawde zakręconym tatą i chciał uczestniczyć we wszystkim, jakbyś go widziała jak wchodził ze mną na porodówkę blady jak ściana ale dzielny wytrwał do końca

Większość kobiet było z partnerami tylko dwie mamy były same. Mogę zapytać do jakiego chodzisz lekarza? Ja chodzę do Rutkowskiego był moim lekarzem również przy Danielu i teraz też tak chciałam