reklama

Lipiec 2016

Cześć!

Uśmiechnięta, jak tam po wizycie??
Kamcia, tak mi przykro. Smutny czas teraz, rzeczywiście.
Venicee - kochana leż! Proszę Cię.
Needi - zdrówka dla Martynki! I lepszych dni z mężem!!

Ja dresy tylko w domu. Legginsy w sumie do tej pory też.
Możemy pokazać buźki, pewnie :tak: Tylko napiszcie gdzie. Czy robimy ten zamknięty?

Dziewczyny - widziałam, słyszałam serduszko!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mojej Rybeńki :-) Więcej w odpowiednim wątku ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kamcia współczuję :(
Mi trzy dni temu siostra mowila o tragedii ktora wydarzyla sie u Niej na podowrku praktycznie na jej oczach i do tej pory mysle o rodzinie zmarlego jaki to musi byc cios... remontuja u siostry blok, mala firma dostala zlecenie położenia papy na dachu.. firma skladala sie z ojca, dwoch synów i jeszcze jakiś pracownik... i w czasie gdy wciągali pape na dach jeden z synów spadl z dachu! Niestety zmarl na miejscu... przeżycie straszne dla siostry a ja sama po tym dojsc do siebie jeszcze nie moge... chlopak mial 26lat :( nie moge zrozumieć dlaczego nie był przypiety :(

Kamcia tulę ...musisz być silna ! i wiedz jedno teraz priorytetem jest fasolka -i tego musisz się trzymać ! Straszne koleje losu są ....nieszczęścia parami chodzą ;/ chyba coś w tym jest....Fazerka o kurde też niewesoło ;/
Zakładaj te 2 tematy pewno -buźkowe ukryj ,noi ciuszkowe :)
Kurde ale mam wzdęcia ...odfrunę ....widzę że mam problemy no wiecie jakie... ;/

Kamcia współczuję :(
Mi trzy dni temu siostra mowila o tragedii ktora wydarzyla sie u Niej na podowrku praktycznie na jej oczach i do tej pory mysle o rodzinie zmarlego jaki to musi byc cios... remontuja u siostry blok, mala firma dostala zlecenie położenia papy na dachu.. firma skladala sie z ojca, dwoch synów i jeszcze jakiś pracownik... i w czasie gdy wciągali pape na dach jeden z synów spadl z dachu! Niestety zmarl na miejscu... przeżycie straszne dla siostry a ja sama po tym dojsc do siebie jeszcze nie moge... chlopak mial 26lat :( nie moge zrozumieć dlaczego nie był przypiety :(

Mój dziadek dokładnie w ten sam sposób umarł.

Lila taka bylam podekscytowana ze zapomnialam napisac ze wszystko jak najbardziej wporzadku. Ciesze sie ze u Ciebie tez !
Kamcia wspolczuje tych wydarzen..
Mielismy czekac z ogloszeniem nowiny do swiat ale moj maz jak mu lekarz na usg powiedzial ze wszystko jak najbardziej wporzadku rozpowiedzial odrazu wszystkim w pracy a jutro bedzie dzwonil do rodzicow :) w goracej wodzie kapany..

Venicee musze z komputera watek z naszymi buzkami zalozyc.. a o ciuchach tzn?
Hehehe ja w ciążach tez mam ten problem :P az sama czasami budze się w nocy z halasu :P

Jej Kamcia współczuję :( straszne :(

Witam sie z rana :) moje ciśnienie jest chyba 200/200 mam ochotr zabic meza... jest taki ciuchutki jak wstaje do pracy ze syna o 6 rano obudzil, a ja jak zwykle pol nocy nie spalam.... grrrr

reklama
Dzień dobry bardzo..
Kamcia - tulę mocno !!!!

A ja zalegam w łóżku. Mąż karmi brzuszek córki i dla żony czyni śniadanie. Chwilo trwaj.
Codziennie rano bardzo boli mnie brzuch, tak, jakby miał lunąć ze mnie okres.. eh. 12 tygodniu czekam ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry