reklama

Lipiec 2016

reklama
Doris, że jak? Z torbą? Kurde... No, ale może i tak lepiej, tam będziesz bezpieczna i powiedzą Ci co i jak. Napisz czy pojedziesz.
MalinowaMarta - hehehe, no nic, innym razem trafisz. Zaciskam kciuki!!
Molimoli - witaj :) Też mam dwóch Synków 10 i 5 lat, a trzecie dziecko urodzę w wieku 34, bo 07 stycznia kończę już 34. Cieszę się, że jesteś :) Za genetyczne zaciskam już kciuki!
Venicee - :-pTak pomyślałam, że może już Twój ;-) ;)A co do wózka to fakt, może się spodobać inny :biggrin2:
Tyle teraz tych wątków, że dopiero nie ogarniam :nerd::rofl::szok:

Hejka!

Witam nowe Mamusie :-) Sporo nas :-) U mnie w rodzinie i wśród najbliższych jest sporo ciąż, żona najbliższego kuzyna mojego męża (luty), moja siostra (maj) i nasza kuzynka (maj), żona mojego kuzyna (lipiec) no i ja :D Będzie wesoło ;-)

Jolka, Julita - mam nadzieję że szybko Wam te mdłości przejdą....!

Ja całe święta chorowałam - miałam biegunkę, schudłam 1,5 kg, byłam słaba i zmęczona, zaraz potem ta nieszczęsna wizyta u doktorka z krwawieniem, potem potworny ból kręgosłupa i wyjazd w góry..... Teraz mam już dość świętowania, niech już dzieciaki idą do przedszkola, szkoły no i przede wszystkim - mąż do pracy!!!

Julka, współczuję!

Ja w tej ciąży to ciągle jadłabym pizze i kebaby, w końcu wczoraj po wizycie zjadłam pierwszego kebaba w bułce... :rofl: Obłęd!!

No ale ja nie kończę jak Ty Julka :(

Ten wózek Riko Nano 3w1 śliczny!!

A ja zacznę jutro 13 i 1 dzień czyli idzie 14 tc a ja tylko cierpię...
Mega rzyganie mdłości zle wyniki zaparcia i teraz znowu mdłości i rzyganie które próbuje powstrzymać i nic mnie nie cieszy...
Córka już od mc zajmuje się albo moja mama albo siostra mąż jest na weekendach
To jest jakaś masakra...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry