z wynikiem do lekarza i nie stresować niewinne dzieckoIwona jejku j
ak sie zmartwilam serioboze czytajac wyniki nagle to zobaczylam i jak zaczelam czytac w necie wszystkie wiadomosci ze to zakazne to po prostu az mnie glowa rozbolala boje sie teraz

reklama

mamawiki32
Fanka BB :)
Jak tak patrzę na reakcję Agnesdem i swoją jak odebrałam wyniki moczu z nielicznymi bakteriami i fosforanami bezpostaciowymi i sobie wkręciłam zapalenie nerek to już się nie dziwie dlaczego ten lekarz z patologii,do którego teraz chodzę, każe pielęgniarkom przynosić wyniki do gabinetu i nie dawać pacjentkom 

ja wczoraj przez te skurcze z nerwów wysłowic sie nie mogłam i do lekarza mówię ,że ten czajnik tak mnie rwie...a on do mnie jak czajnik, ja oczywiście słyszę jajnik, no lewy mówię, to on: a gdzie pani ten czajnik ma , myślę : nabija się czy co, nie wie gdzie są jajniki? no to mu ręką pokazałam, on już ze śmiechem: pierwsze słyszę takie okreslenie na jajniki ale człowiek całe życie się uczy..i dopiero zaskoczyłam co ja mówię..autentycznie.. pisze mi w karcie: zgłoszony ból ..i pyta czy ma zapisać czajnika czy jajnika?Co do farbowania włosów to miałam rozmowę z moim lekarzem która przebiegła w wesoły sposób otóż...
Mówi do mnie ale włosów to w ciąży nie farbujemy a ja się śmieje ze Panie doktorze co Pan mówi a co ma pieron do wiatraka a on no właśnie bo zna przypadek ze pewna kobieta w Poznaniu zaskarżyla swojego lekarza po tym jak jej ciąża ObumArla ze lekarz nie powiadomił jej o tym ze nie farbuje się włosów prokurator powolal komisje która miała na celu zbadanie tego czy farba miała związek z poronieniem i kobieta sprawę przegrała i musiała lekarzowi zapłacić odszkodowanie za nadszarpnieta reputację.
I mówię dalej do lekarza to teraz paznokci nie będe malować bo to prawie to samo a pytam się go czy mam się kąpać w ogóle bo przecież woda twarda szampon ma chemię żel pod prysznic tez [emoji16] to lekarza opetal śmiech i mówi ma Pani racje teraz wychodzimy na dwór i się wietrzymy [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16]
Także oto się skończyła nasza rozmowa. Także same wiecie. Farbowanie włosów nikomu nie szkodzi... a tym bardziej dziecku. Ja sama farbuje i nie sądzę żeby to miało jakiś wpływ...
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
*Venicee*
W sumie chyba każda z nas jak widzie jakieś odchylenie od normy zaczyna schizować .....Zawsze łatwo się mówi nie denerwuj się...zawsze gorzej wyonać....Niestety wiem o tym zbyt dobrze w tej ciązy....
Mimo tego musimy te 9mcy przetrwać .

Mimo tego musimy te 9mcy przetrwać .
dziewczyny sluchajcie zadzwonilam do przychodni i polaczono mnie z zabiegowym i powiedziała mi ze jesli lekarz wczoraj nie dzwonil to nie ma sie czym przejmowac..to zazwyczaj kobiety w ciazy maja i mam byc spokojna..uuff i tak troszke jednak sie zestresowalam na szczescie w piatek mam usg wiec sie wszytsko wypytam znowu mam liste pytan do mojego gin boze dziekuje dziewczyny za wsparcie ale tak sie zestresowalam ze cos niesamowitego.
 boze dziekuje dziewczyny za wsparcie ale tak sie zestresowalam ze cos niesamowitego.

_Ewelinka_
Hej.
wczoraj byłam na izbie przyjęć a później na oddział mnie wzięli żeby zrobić badania bo miałam podejrzenia saczenia wód plodowych. Na szczęście wszystko jest ok. Na usg nadal dzidzius większy o tydzień, lekarz stwierdził że on lozyska przodujacego u mnie nie widzi ale jest na przrdniej scianie......sprawdzi to mój lekarz prowadzący za tydzień na wizycie.
Emilka na antybiotyku....czego bardzo nie chciałam :-( ale cóż i tak rzadko choruje wiec raz na rok może jej krzywdy nie zrobi.
Mąż ma dzisiaj urodziny...Tort kupiony, rodzina i znajomi zaproszeni wiec trochę się dzisiaj "rozerwiemy" po tych stresach ostatnich.
Zaraz wstawię zdjęcia brzuszka bo rośnie ostatnio :-)

wczoraj byłam na izbie przyjęć a później na oddział mnie wzięli żeby zrobić badania bo miałam podejrzenia saczenia wód plodowych. Na szczęście wszystko jest ok. Na usg nadal dzidzius większy o tydzień, lekarz stwierdził że on lozyska przodujacego u mnie nie widzi ale jest na przrdniej scianie......sprawdzi to mój lekarz prowadzący za tydzień na wizycie.
Emilka na antybiotyku....czego bardzo nie chciałam :-( ale cóż i tak rzadko choruje wiec raz na rok może jej krzywdy nie zrobi.
Mąż ma dzisiaj urodziny...Tort kupiony, rodzina i znajomi zaproszeni wiec trochę się dzisiaj "rozerwiemy" po tych stresach ostatnich.
Jolcia_
Jak mi się chce czekolady  eh... chyba zaczyna się głód na słodycze... taką czekoladkę z okienkiem z orzechami laskowymi...
 eh... chyba zaczyna się głód na słodycze... taką czekoladkę z okienkiem z orzechami laskowymi... 

reklama

ojejj ale musialas sie stresowac..ale dobrze ze wsyztsko sie dobrze skonczylo!!!Hej.