Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Serio?? W ogóle sa takie miejsca?az dzisiaj musze zobaczyc w karteostatnio mialam taka sytuacje sluchajcie przypomnialo mi sie chce zaparkowac na miejscu gdzie jest zaznaczone matka w ciazy no i parkuje wysiadam i nagle podjerzdza ojciec z zona ktora jest w ciazy i mowi oszalala Pani? Ja mowie dlaczego? A on no moja zona jest w ciazy i gdzie ja mam zaparkowac..ja mowie dalej tez sa wolne miejsca dla kobiet w ciazy a on do mnie nie to Pani sobie pojedzie dalej a my chcemy tu...wiec ja spokojnie odpowiadam wiec ma Pan problem bo ja tez jestem w ciazy...a on mowi dokumenty prosze nie no wybuchlam smiechem mowie a co pan z policji a on no prosze mi udokumentowac ze jest pani w ciazy ja mowie to prosze sobie wezwac policje i policji moge pokazac moje prywatne dokumenty a nie Panu!i poszlam no ale sluchajcie szok cooooooooooooooooooooooo
mnie tam dziwi, że mając cięzarną kobietę na codzień nie wiedział , że nie zaczyna się z kobietą z hormonami na wierzchuSerio?? W ogóle sa takie miejsca?heheh I bardzo dobrze zrobiłaś. Myślał facet, że Cię wystraszy jak Ci powie proszę udokumentowc ciążę
![]()
Ja zawsze, ale to zawsze zapinam pasy. Dla mnie bezpieczeństwo ponad wszystkowożę tylko dlatego, że czasami nie zapinam pasów![]()
Mam nadzieję że to tylko jednorazowe i już czujesz się dużo lepiejJa dzisiaj zaliczyłam pierwsze rzygankoWstalam rano, zjadłam banana, a po 15 min już go zwróciłam.
Tak ja robię. Na czas porodu zrobię frencza bo płytki wrazie w muszą być widoczne.A JAK U WAZ Z PAZURKAMI?ROBICIE MANIKIUR?