reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

Sama juz nie wiem co myślec, bo jeżeli groszek bedzie sie rozwijał tak jak teraz to bedzie to wlasnie 13t6d ale jeżeli przyspieszy i bedzie bliżej OM to moze to byc juz nawet 14t3d
Eh...
Iwonaimaja a badania prenatalne bedzie robiła na NFZ czy prywatnie?
na NFZ mam skierowanie i dzisiaj mi pani potwierdziła że nie będę płacić

a nie możesz wcześniej się zapisać?

reklama
Wlasnie chyba dałam ciała, bo chciał mnie moj lekarz zapisać na wtorek ale na 11:30 a chciałam iść razem z moim mężczyzna i powiedziałam ze najchętniej chciałabym na po 15:30 i zapisał mnie na piątek... Eh...
Ja ide prywatnie, w moim mieście chyba nawet tego badani na NFZ nikt nie robi

Fazerkaamm w zeszłym roku miałam rotawirusa z córką jednocześnie, a ogólnie infekcje mnie się jakoś nie biorą.. acz ostatnio częściej bo córka coraz częściej coś przyniesie z przedszkola.
Venicee - dzięki :-)

Ja dostałam skierowanie na prenatalne Ale od prywatnej ginekolog, a ta moja nie widzi potrzeby robienia.. A prywatna zalecila bo moja córka urodziła się z poszerzonym układem nerki i dziurka w sercu .. Ale na tą chwilę wszystko jest w porządku,dziurka zarosla a nerki w normie.. więc nie wiem czy chce się denerwować genetycznymi, jak w 12 tc jest usg prenatalne..

Ja mam skierowanie od prywatnej ale tam są chyba 4 powody dla których powinno się zrbic te badania i normalnie je będę robić w prywatnym gabinecie ale na NFZ

Kamcia, jak się okaże w styczniu, że wszystko w porządku, a na pewno się okaże, to musimy zrobić wirtualną imprezkę ;-)

Współczuję Wam dziewczyny mdłości, ja odpukać nie wiem, co to znaczy (w pierwszej ciąży też nie miałam). Za to czekam na zgagę, która w poprzedniej ciąży była moją nieodłączną towarzyszką do samego końca.

Imprezka wirtualna? hmm dość nowatorski pomysł :tak: A o zgadze nawet mi nie przypominaj :no:

Witajcie

Dopiero 9:40, a ja się czuję jakby już południe było... Amelka w nocy się popsuła :( nie chciała spać bardzo płakała, Mąż przyniósł ją do nas do sypialni i było po spaniu ... Bo mój Robaczek to taki wędrowiec, śpi a kręci się i wierci, najlepiej byłoby spać na mamie :/ kilka razy chciałam ja przenieść ale się wybudzala :(
SPAĆ!!!

Mój mąż o 1 w nocy obudził Emilkę i nie umiała jej uśpić. Przyniósł ją do naszego łóżka i też reszte nocy miałam z głowy bo albo na mnie śpi albo musi ściskać moje dłonie.

a mnie od wczoraj tak ciągnie w dole, że nie mogę się na niczym skupić, pewnie się wszystko poszerza ;-)

W pierwszej ciąży największym bólem prawie nie do wytrzymania było rozchodzenie się miednicy.

Hope powodzenia na wizycie :)

Błękitna
u nas też panuje jelitówka. Moja mama od wczoraj z kibla nie schodzi i strasznie rzyga. Mój chrześniak miała 2 tyg. temu, a szwagier cały czas ma w pracy i ja już mam spore obawy czy mnie nie zarażą ;/

Iwona mi lekarz mówił, że ciężarnym zdarza się takie krwawienie z nosa. Ja będę rodzić tu w Tychach w wojewódzkim. I wszystko jest możliwe :)

Ja mam urodziny 3lipca a termin porodu na 12 lipca wiec kto wie moze mi sie trafi prezent.
Ja mam termin na 27 lipca a Tomek 30 ma urodziny :)

Hejka!

MalinowaMarta, Julita, Kamcia, Julka, AniaFania, Uśmiechnięta - dziękuję!!!!!:-) Bo mnie własnie jakby troszkę mniej bolały i już się schizowałam...
Hope, napisz co i jak po wizycie.
Uśmiechnięta, kciuki za jutro!!! Ja też mam jutro pierwszą wizytę, przypuszczam, że z usg, ale po 17 dopiero.
Dominika, gratki udanej wizyty!
Iwona, dobrze, że skonsultowałaś z lekarzem to krwawienie z nosa.
Ruda, to całe szczęście! Oby!
Kamcia, postaraj się być dobrej myśli - to możesz zrobić :tak:
Madziolina, Malinka, Julka - to ja też z tych co w tyle ;-)
Madziolina, gdzie masz suwak ciążowy?
Jolcia, ojej, to rzeczywiście smutne :-(Całe życie się przestawia, a to jeszcze siostra bliźniaczka. Tulę do serducha :tak:

Pozdrowionka!

reklama
Czesc dziewczyny i pozdrawiam znad morskiej krainy ;) jestem juz u rodzinki choć chciało mi sie spać podczas 4 h jazdy autem ale dałam radę ;) czeka mnie dzis torf bezowy bo kuzyn ma urodziny - mniam! Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty

Do góry