Dotarłam, przeczytałam, nadrobiłam
Dziś zaprowadziłam Nikośka do przedszkola, bo 3 tygodnie w domu siedział przez święta itp, ale mi się nie chciało, ale za to jak teraz fajnie, cisza, spokój, zaraz Mikołaj do szkoły i luzzz
Malinka, Ruda, Doris, Agnesdem - dziękuję kochane za odpowiedź!
Klarolina - jeszcze tylko dwa cykle! Przytulam i zaciskam kciuki!
Angelika - dzięki za odpowiedź. Popróbuję. Paint chyba już nie mam, chociaż zawsze był :/
MamaWiki - ile Wy w tym Zakopanem? Jaka pogoda? Śnieg jest?
Malinowa - dzięki za polecenie. Mniam! Ja jadę na ferię. Co jeszcze polecasz w Zakopanem? Za słodkim nie jakoś bardzo, ale ciasta np. jem. Z chłopcami codziennie musiałam zjeść coś słodkiego.
Julka, jak gardło? Mi wciąż zimno!
Mendoza, super, że u Dzidzi wsio ok!!!!

Witaj
Daria 
Mogę tak pisać? Ja mam taką poduchę po chłopcach, ale jeszcze nie używam. Dobra rzecz!
Jolcia, nie zauważyłam z rękami. Ale cudeńko ta bransoletka i kolczyki. To Ty takie robisz? Sprzedajesz?
Doris, też zdarza mi się spać na brzuchu, choć chyba się boję właśnie, nie wiem czemu. Przytyłam 3 kg, ale z tydzień się już nie ważyłam :/
Iwona, u mnie też sporo upławów, ale raczej nie wodnistych.
Iwonaimaja - tulę! Z chłopami tak jest po alkoholu :/ Dałaś radę ze święceniem świec i księdzem? U nas w niedzielę nie chodzi. Dużo tego przed komunią, nie?
Gwiazda - napisz, co Ci lekarz powie.
Dornia - pisz częściej!
Margerrita - witaj

Mam nadzieję, że teraz wszystko skończy się dobrze! Musi! A dlaczego Wasz Aniołek odszedł? Za szybko się urodził? A na co miał operację w Twoim brzuszku? Przepraszam, bo Cię nie znam i może nie chcesz tak od razu pisać, jeśli tak to zrozumiem, ale jeśli możesz to napisz coś więcej. Przytulam!!
Ja jutro prenatalne... O ile Maleństwo na tyle urosło...
Buziaczki!