hej dziewczyny witam się nocnie. .. Wlaśnie się mecze w najlepsze przebudzilam się 30 min i zasnąć nie mogę. Wczoraj wróciłam późno z pracy bo dobrze po 22 i padlam, przeczytałam ale nie miałam już sił pisać. Kurcze zamiast się wysłać przed praca to mnie bezsenność meczy. Strasznie nie lubię tego nocnego życia;(
Malinka1984 ja bym się jej zapytala który uniwersytet medyczny skończyła skoro taka mądra. Kurcze, nie cierpię ludzi którzy nie mają nic wspólnego z medycyna, na niczym się nie znają a najwięcej mają do powiedzenia bo przeczytali bzdury z internetu!! Skoro nie wiem to milcze moja złota zasada ...
Malinka ja bym była spokojna moim zdaniem podjeliscie rozsądną decyzję, skoro jest wysoka gorączka i wogole.. Nie przesadzajmy w Polsce też są bardzo dobrzy lekarze, którzy wiedzą co robią, oczywiście ogranicza ich NFZ, trochę gorszy sprzęt niż w Niemczech, tańsze zamienniki leków ale nie przesadzajmy.. W medycynie aż tak 100 lat za murzynami nie jesteśmy.
Będę się za Was modlić!
Będzie dobrze bądź spokojna napewno wiedzą co robić i zrobią wszystko jak tylko najlepiej będą umieć.
mamawiki super sukienka ...
dziwnyprzypadek koedy brałas ślub?
juz więcej nie pamiętam co miałam napisać ale pamiętam ze Papagena ale dalas czadu z tym wapniem w serniku i kolagenem w zelkach!!!