reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja na razie kupuję luźniejsze bluzki w zwykłych sklepach - po prostu wymieniam garderobę na mniej obcisłą i dłuższą (bo niektóre swetry mi się tak opinają na brzuchu, że wychodzi pas od spodni i wkurza mnie to) :) na pewno zainwestuję później w coś wygodnego do karmienia.
Ze stanikiem do karmienia też mam zagwozdkę jaki rozmiar - celować w miseczkę o jeden większą od tego, co będzie przed porodem, tak? A obwód też wziąć większy, czy raczej obwód bez zmian?

Szczerze ? Nie odwazylabym sie teraz kupowac stanika do karmienia ;) Piersi potrafia urosnac o wieele rozmiarow :D serio.
Zeby potem ( po karmieniu ) zmalec do rozmiarow zalosnych, ale to juz inna historia... ;)

Hehe co do szybkiego kursu meskich spraw to śmiać mi się do tej pory chce jak jakies dwa tygodnie temu musialam jechac do sklepu z synkiem, wsiadamy w samochod a samochod nie odpala! Instrukcje telefoniczne od meza dostalam co zrobic.... rozkrecalam deske rozdzielcza bo pod nia cos tam nie styka :P śmieszny widok.... baba w ciazy z dzieckiem naprawiajaca samochod :D :D oczywiście dalam rade :D
Ja kilka lat temu w nocy po pracy dzwonilam do męża, że kluczyka w stacyjce nie mogę w żadną stronę przekręcić a on mi powiedzial, że muszę zapalniczką nagrzać kluczyk bo przy tym potężnym mrozie mogla zamarznać. O dziwo pomogło!

U mnie dzis rzygajaco i boli mniemokropnoe brZuch :( wizyta dopiero w piątek. Poczytam Was jako odżyję. Choć dziś sama z małym więc będzie ciężko :(
Do kogo trzeba się zgłosić po dostęp do grupy zamkniętej?
Mnie też dzisiaj bardzo boli brzuch i plecy. Już nawet nie wiem jak ma siedzieć. Dobrze, że jutro wizyta bo już mnie zżera ciekawość co sie w tym brzuchu dzieje.

Ja idę jutro rano do lekarza żeby sprawdził czy na pewno wszystko dobrze, bo martwi mnie te plamienie. Może wypatrzy płeć przy okazji :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry