Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tu akurat jest kwestia dyskusyjna i lata trwa. To jak z tym co było pierwsze jajo czy kura. Ew, wypadnięcie szybą dla ciąży jest grożniejsze niż szarpnięcie pasa. Z tym, że jak często może się przydażyć pierwsze a jak często drugie? Lekarze wręcz nakazują by po każdym gwałtownym hamowaniu kiedy był zapięty pas robić dodatkowe USG. Szarpnięcie jest porównywalne z ciosem w brzuch.Ja zawsze, ale to zawsze zapinam pasy. Dla mnie bezpieczeństwo ponad wszystko![]()
Ja zawsze, ale to zawsze zapinam pasy. Dla mnie bezpieczeństwo ponad wszystko![]()
wlasnie wlaczylam ludoviko einaudi, kurde jakos dwa pierwsze kawalki takie mega smutne mi sie wydaja. teraz slucham night i troche lepiejAmi czasem zrobi na nocniku kupkę, ale to tak przy siku... jak idzie na drzemkę to wtedy pieluszke jej zakładam i zazwyczaj po spaniu jest i kupka...
Julita- jak ja Ci współczuję tego samopoczuciau mnie odpukac lepiej!
Mam nadzieję że to tylko jednorazowe i już czujesz się dużo lepiej
Co do muzyki polecam ludoviko eunaudi
Daria- ja tak czuję maleństo jak opisujesz... takie bąbelki![]()
seriooooooo? jejku dobrze wiedziec..hmmm i teraz badz tu madra zapinac czy nietu akurat jest kwestia dyskusyjna i lata trwa. To jak z tym co było pierwsze jajo czy kura. Ew, wypadnięcie szybą dla ciąży jest grożniejsze niż szarpnięcie pasa. Z tym, że jak często może się przydażyć pierwsze a jak często drugie? Lekarze wręcz nakazują by po każdym gwałtownym hamowaniu kiedy był zapięty pas robić dodatkowe USG. Szarpnięcie jest porównywalne z ciosem w brzuch.
Nie ma tu mądrego w tej kwestii dlatego zapinanie lub nie pozostawiono wyborowi ciężarnej
Tak tak wiadome, mam nadzieję, że wszystkie wiedzaPamiętajcie tylko, że pas idzie pod brzuchem nie przez brzuch![]()
Polecam 'cache cache' i 'fly'- moje ulubionewlasnie wlaczylam ludoviko einaudi, kurde jakos dwa pierwsze kawalki takie mega smutne mi sie wydaja. teraz slucham night i troche lepiej![]()