sylwia_d
Mama Oliwki i Mariuszka
wspolczuje ja dzis slabo czuje ruchy.U mnie znowu słabo ruchy czuję już mam dość chce już lipiec
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wspolczuje ja dzis slabo czuje ruchy.U mnie znowu słabo ruchy czuję już mam dość chce już lipiec
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
wspolczuje ja dzis slabo czuje ruchy.
ja myślę na pranie ręczne nastawiać bo wsumie chodzi o takie bardziej przepłukanie -to chyba 30stopni jest,a wirowanie delikatne,słabe obroty,dlatego czekam na słoneczny dzień żeby szybciutko schło;-)No i drugie pytanie, pewnie już było, w jakiej temp. pierzecie ubranka, pościele, pieluchy itp?? A wirowanie jakie?
u mnie moga wychodzic nerwy przez to taka mala spokojna ale wieczorem mialam cyrk zobaczymy co dzis bedzieja od wczoraj kiepsko czułam ruchy,zawsze ok 22 jest wariactwo w brzuchu,a wczoraj cisza...trochę się wystraszyłam,ale dzisiaj jak poczułam nóżki pod żebrami to się uspokoiłam;-) widocznie dzieciaki też czują nasze słabości i sa spokojniejsze...mogłoby sie ochłodzić na zewnątrz chociaż troszkę;-)
ja myślę na pranie ręczne nastawiać bo wsumie chodzi o takie bardziej przepłukanie -to chyba 30stopni jest,a wirowanie delikatne,słabe obroty,dlatego czekam na słoneczny dzień żeby szybciutko schło;-)