Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ktg, ok. Zero skurczy, tętno ok.
Badanie bez zmian, czyli krótka szyjka i przepuszcza dwa palce. Jakby się coś działo to wiadomo IP. A jak nie to w sobotę ktg i poniedziałek rodzimy. Ja dostałam skierowanie od lekarza do szpitala, ze względu na wiek, żeby nie czekać nie wiadomo ile.
Położna moja była akurat dzisiaj i prosiła, żeby tylko nie jutro, bo ma jakieś wyjście
Mi tam już jest wszystko jedno, jak mnie w nocy te bóle złapały to stwierdziłam, że mi nie spieszno heh.
Julka89.89, ja w każdej przychodni na pobraniu widziałam informację, że ciężarne poza kolejnością ...... i dziwne, że nie wszędzie tak jest.
Asia, u mnie pieniądze za poród z położną idą na szpital. Otrzymuję normalnie rachunek, nic położnej nie płacę. Nie wiem, ale mam wrażenie, że ta pani może tak mówi z zazdrości, bo jej nikt nie prosił o poród .....
Wizytującym życzę powodzenia!!!
u nas też wszystko nieoficjalnie. Dziewczyna przy mnei pytała oddziałową o mozliwośc to ta wykrętnie, że nie, że tylko w pracy i widac było że kombinuje. Poszła do niej na rozmowę w 4 oczy i kazała powiedziec a jak jest nieoficjalnie to dostała nawet namiary na położne..czyli wszystko pod stołemmoże i tak bo ona nie pracuje w szpitalu tylko w ośrodku zdrowia;-)
ale u was to widzę że się formalnie załatwia,u nas niestety kopertą do kieszeni;-)
no przeszło
Co do tego różowego plamienia lekarz każe mi dziś przyjechać do siebie do gabinetu. Nie wiem, czy rzeczywiście z konieczności, czy jeszcze na koniec wyskubać trochę kasy.
Dziewczyny przypominam ze kazdemu tatusiowi przysluguje 2 dni urlopu okolicznosciowego z tytulu urodzenia dzieckanie beda musieli sobie wykorzystywać tego normalnego
ja o tym wiem, ale mój ma taką pracę że nie przyjedzie do domu w razie "w" w ciągu godziny a czasami może to zająć nawet dzień, więc wolę urlopAutentyczna sytuacja u fryzjera: "Dzień dobry panie Jacku, ścinamy tak jak zawsze czy na Pazdana?"
Dodatkowo pamiętajcie, że ta opieka tatusiom przysługuje![]()

julita sama chciałabym wiedzieć, prawdopodobnie przez to że zaczęło się paprać nie zamknęło się na czas, szwy się rozpuściły a rana nie zdążyła zrosnąć.o kurcza alina a czemu ci się ta rana rozeszła?
Needi tata zasuwał z maluchem na rękach bo młody paskudnej czkawy dostałJeju strasznie brzmi. Współczuję. Mały śpi czy czuwa i tata go zagaduje?
Kaskaw na szczęście jeśli można tu mówić o szczęciu nie boli to jakoś specjalnie jedynie szczypie no i wiadomo przy oczyszczaniu boli.Matko alinka współczuje! Nie wyobrażam sobie jak to musi bolec ...
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Iwona no właśnie niechcą tego naprawiać, twierdzą że musi się samo zagoić i to mnie przeraża....o jeju współczuje... będą to naprawiać?

Aga ja miałam 22.06, z karmieniem ogólnie słabo, mały był 24 godz na obserwacji i tak butla mu się spodobała że pierś traktuje raczej rekreacyjnie, zresztą ja mam bardzo mało pokarmu, a to że on niezbyt chętnie pije jeszcze to pogłębia więc błędne koło.Alinka! Ojejku! Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrówka. A powiedz mi kiedy miałaś cc? Karmisz piersią? Pytam bo ja też po cc. U mnie laktacja słaba ale ją stymuluje cały czas.