• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2016

To mleko kupiłam w sklepie Rossmann przynajmniej mi udało się tam kupić bo ciężko go znaleźć mają też tam Bebilon 1 na kolki i zaparcia lecz mi sie nie udało go kupić bo była promocja na niego i szybko poszło więc wzięłam hipp. Ja też wrócę do Bebilonu jeżeli nie będzie poprawy bo hipp jest bardzo drogi widziałam go tylko w małych puszkach. Te kolki to mnie wykończą. Ania może w ciągu doby góra 5 godzin prześpi w większości płacze [emoji22]

reklama
A moja w nocy po jerzieniu zasnela uwaga! Od 1 do 5! Niestety umie lapac tylko jedna piers z druga sa awantury a i suyek bardziej wklesly. Ok 10 bedzie Pani id laktacji to ja zamecze. Nie wiem czy ona sie najada, ale sie nauczymy.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Madziolina powodzenia z karmieniem. Dacie rade.

Mi Majka obudziła się ponownie o 4:30 i stękała ale obruciłam ją ną brzuszek i sama przysnelam koło niej i obudziłyśmy się o 6. Niby trochę pospałam ale chcę jeszcze;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry