Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jaki zabieg cię czeka?Iwona a nie boisz sie ze chlor podrazni skore malenstwa?
Czesc dziewczyny. Czytam was regularnie tylko nie mam weny na pisanie..
Agula.. Mam nadzieje ze malej w koncu przejdzie i wrocicie do domu zdrowe ... A jezeli chodzi o ta pania "doktor" olej to.. Wiez z dzieckiem to twoja indywidualna sprawa. Nie wiem ile masz lat ale jak ja urodzilam pierwszego syna to z racji mojego wieku traktowali mnie w szpitalu podobnie a mialam 22 lata..
Julka Tobie strasznie wspolczuje niewyspania! Oby po tych magicznych 3 miesiacach wam sie wszystko unormowalo !
Dziewczyny z problemami tarczycowymi.. Ja tez za pozno udalam sie do specjalisty i czeka mnie zabieg czy tam operacja.. W kazdym razie strasznie sie boje.. Obyscie unormowaly swoje wyniki.
No i oczywiście ciesze sie ze reszta dziewczyn korzysta z urokow macierzynstwa w pelni!
U nas wszystko się unormowalo. Karmimy sie piersią, mala spokojna.. Dwutygodniowa kolka poszla w zapomnienie. Tylko starszy brat troszke dokucza,ale dajemy rade)
Pozdrawiam was z porannego spacerku! Mielego dnia kochane :-* !
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
w tych basenach dla małych dzieci jest mniej chloru no i nie będę z nim siedzieć w nim godzinę, jak ze wszystkim:stopniowo i obserwowanieIwona a nie boisz sie ze chlor podrazni skore malenstwa?
Czesc dziewczyny. Czytam was regularnie tylko nie mam weny na pisanie..
Agula.. Mam nadzieje ze malej w koncu przejdzie i wrocicie do domu zdrowe ... A jezeli chodzi o ta pania "doktor" olej to.. Wiez z dzieckiem to twoja indywidualna sprawa. Nie wiem ile masz lat ale jak ja urodzilam pierwszego syna to z racji mojego wieku traktowali mnie w szpitalu podobnie a mialam 22 lata..
Julka Tobie strasznie wspolczuje niewyspania! Oby po tych magicznych 3 miesiacach wam sie wszystko unormowalo !
Dziewczyny z problemami tarczycowymi.. Ja tez za pozno udalam sie do specjalisty i czeka mnie zabieg czy tam operacja.. W kazdym razie strasznie sie boje.. Obyscie unormowaly swoje wyniki.
No i oczywiście ciesze sie ze reszta dziewczyn korzysta z urokow macierzynstwa w pelni!
U nas wszystko się unormowalo. Karmimy sie piersią, mala spokojna.. Dwutygodniowa kolka poszla w zapomnienie. Tylko starszy brat troszke dokucza,ale dajemy rade)
Pozdrawiam was z porannego spacerku! Mielego dnia kochane :-* !
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
trzymamHeeej!
Aga dobrze, ze znalazłas cos co pomagaspory plus.
Julka- Kochana jak ja Cie rozumiem. Byłam też padnięta i szczerze powiem, ze moglam spac w nocy a finalnie padałam na cyce, bo wiedziałam, ze nic nie załatwie, nie ogarnę. Małej nie mogłam na chwile zostawic samej. Juz jest lepiej a to 2 miesiac skonczony.
Kaskaw- mam 26l. podejście masakra ...
Trzymajcie kciuki. Dzis dowiem się czy w piątek wychodzimy.![]()
Przywozi mi kumpela z Niemiec bo ma tam mamę poza tym sama mam do granicy 50 km. Ostatnio zapłaciłam za 2 szt 17.9'€gdzie kupujesz i ile płacisz?