Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ooo, a ja ważę co 2 miesiące, to już powinna pukać do mnie opieka społeczna"Nie ważysz dziecka co miesiąc? Nie interesuje cię jego prawidłowy rozwój?" Tak, jestem wyrodna matką i ważę dziecko tylko na szczepieniu, co 6 tygodni...
To tylko niektóre...
Ale spoko, są lepsze i gorsze dzieci i lepsze i gorsze matki wg niektórych... Trzeba się z tym pogodzić, niektórzy muszą się dowartosciowac.
Lada dzień się zjawi pewnie, takie zaniedbanie!Ooo, a ja ważę co 2 miesiące, to już powinna pukać do mnie opieka społeczna![]()
SUPERMoje nocne twory, wiem nie ładnie się chwalić[emoji4]Zobacz załącznik 788483Zobacz załącznik 788484Zobacz załącznik 788485Zobacz załącznik 788486 jeszcze tylko wyprasować[emoji38]
Kocyk z wypełnieniem[emoji4] i poduszka. Szyłam koleżance, wymyśliłam jeszcze taki kocyk wełniany pleciony z dzianiną szary ale dopiero muszę uszyć bo wszystko uzależnione od dziecka, takie szycie na raty. Mam tyle pomysłów ze szkoda gadać no cóż siła wyższa.SUPERto kocyk i poduszeczka? Świetny materiał z hipkiem
![]()