Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
WITAM WAS DZIEWCZYNKI !!!!!!!
mała poprawka do naszej listy czerwcóweczek mój prawdopodobny termin to 24.06 06 , wcześniej był
29.06 , no zobaczymy jak to się wszystko potoczy ,która z Was ma też na 24 .06 napiszcie jak się czujecie , czy już czujecie ruchy i wogóle piszcie o wszystkim .Ja już od 17.01 czuję moją małą kruszynkę jak daje znać o sobie!W poniedziałek 06.01 jadę do Katowic na badania prenatalne
pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie trzymajcie się
Już poprawiam Emiete..ale z tego co wiem, kilku osobom już gin zmienił datę( zazwyczaj do przodu), jak i mi- z 15 przesunął na 13, ale nie zmieniam, bowiem to i tak data przypuszczalna, bowiem Dzidzius i tak sam zadecyduje kiedy ma przyjsć na swiat
Witaj Rusalka ja już wiem że będę miała cesarke ale nie wiem jak to się dalej toczy czy ja właśnie tego dnia mam się zglosić do szpitala nie pytam jeszcze lekarza bo mam na to jeszcze czas jakby któraś z Was wiedziała jak to się odbywa to dajcie mi znać
Buziaczki
Emiete - odpowiedzi na twoje pytania i wszystko o naszych przeżyciach - tematycznie na pozostałych wątkach na "czerwiec2006", na tym zazwyczaj jest aktualizowana lista zapraszamy na reszte wątków - na pewno więcej odezw na bieżąco
widze ze chłopcy wygrywają ja jutro ide na usg bo musze zrobic zamiast amniopunkcji zobaczymy co mi powiedza jak juz odebralam wyniki i wiem ze sa dobre to teraz chodzenie do lekarza to bedzie sama przyjemnosc jestem bardzo ciekawa co tam u mnie siedzi i czy wynik sie wyrówna czy wogóle cos sie zmieni